Olemme ratkaisukeskeinen sisältö- ja viestintäkumppani yrityksille, jotka haluavat menestyä ja uudistua digitalisaation tuoman muutoksen keskellä.

Vapa Media on monipuolinen joukko digitaalisen markkinointiviestinnän, yritysviestinnän, vaikuttajaviestinnän, sosiaalisen median, sisältömarkkinoinnin, visuaalisen suunnittelun ja strategisen konsultoinnin osaajia.

Kun Vapa Media perustettiin vuonna 2010, olimme Suomen ensimmäinen sisältömarkkinoinnin toimisto. Nykyään palvelupalettimme kattaa kaikki sellaiset digitaaliset toimenpiteet ja kanavat, joiden avulla asiakkaamme tavoittavat kohderyhmänsä tehokkaimmin. Vuonna 2016 vahvistimme rivejämme monipuolisen viestinnän, PR:n ja vaikuttamisen osaamisella ostamalla vaikutustoimisto Zipipop Freudin.

Tekemistämme kantaa vahva visio ja rohkeus kokeilla uutta. Nopeasti muuttuvassa maailmassa vahvuutemme on ennakkoluulottomuuden ja näkemyksellisyyden liitto: ymmärrämme digitaalisen kulttuurin lainalaisuudet ja käännämme ne asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Lue lisää palveluistamme täällä.