Nuoriin osaajiin erikoitunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys Studentwork etsi kumppania luotsaamaan digitaalista viestintäänsä uudelle tasolle. Kilpailutuksen myötä kumppaniksi valikoitui Vapa Media.

– Työnhaku on vahvasti digitalisoitunutta. Tavoittaaksemme y-sukupolven parhaat osaajat, tulee meidän viestintämme olla vahvasti esillä oikeissa kanavissa, oikeaan aikaan. Vapa Medialta löytyi näyttöä ja osaamista yritysten verkkopresenssien vahvistamisesta, ja siksi valitsimme Vapan, summaa Studentworkin perustajaosakas Lucas Geisler.

Studentworkin brändirakennuksen keskiössä ovat jatkossa vahvat omat ja ansaitut digikanavat sekä aktiivinen sisältömarkkinointi.

– Studentwork on virtaa täynnä oleva energinen organisaatio, emmekä malta odottaa, että pääsemme jakamaan verkkoyleisöjen kanssa Studentworkin ymmärrystä y-sukupolvesta, toteaa Vapa Median toimitusjohtaja Ida Hakola.

Vapa Media on digitaaliseen markkinointiviestintään erikoistunut toimisto, jonka tavoitteena on saada brändit kohtaamaan asiakkaansa verkossa.

* * *

Lisätiedot:

Ida Hakola, toimitusjohtaja & partneri

ida.hakola@vapamedia.fi

050 539 4912