Lähtökohdat

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista muodostuvia kokonaispalveluratkaisuja. Ympäri Suomea ISS:ssä työskentelee lähes 8000 työntekijää, joiden sitouttamiseen, työturvallisuuteen ja viihtymiseen ISS halusi panostaa inspiroivalla ja ylpeyttä herättävällä sisällöllä. ISS:n henkilöstölehti TöISSä ei kuitenkaan painettuna tavoittanut haluttua määrää työntekijöistä eikä painettu lehti tarttunut ajankohtaisiin aiheisiin tarpeeksi ripeästi.

Idea

Henkilöstölehden digitalisointi mahdollistaa jatkuvan sisällöntuotannon, mikä tukee ISS:n tavoitteita sekä tarjoaa jatkuvaa informaatiota ja vertaistarinoita henkilöstölle. Vapa suunnitteli ja toteutti henkilöstölehden viemisen digimuotoon. Samalla suunniteltiin lehteen ja yrityksen iss.fi-kotisivuille liiketoimintalähtöisiä sisältökonsepteja, joiden avulla tuotiin esiin paitsi ISS:n monipuolista osaamista myös työn merkitystä arjen ammattilaisille. TöISSä-digissä ilmestyvä Ammattikortti-konsepti on valjastettu myös rekrytoinnin käyttöön.

Vapan ja ISS:n vuonna 2015 alkanut kumppanuus sisältää työnantajamielikuvaa tukevien sisältöjen lisäksi asiakas- ja mediaviestintää.

Tulokset

Vuonna 2017 TöISSä-digilehden katselukerrat kasvoivat 94,98%. Käyttäjien määrä kasvoi 93,55%.