Tule Vapan toimistolle kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena. Tarjolla myös aamiaista ja mimosaa!

TAPAHTUMAT:

Pe 9.8. klo 8.30 Sisältömarkkinointi ajatusjohtajuuden rakentamisessa – miten asiantuntija profiloidaan sisältöjen avulla?

”Alansa asiantuntijoihin luotetaan eniten, ja heitä kuunnellaan mieluiten.” Tämä fakta nousee esiin Edelmanin Trust Report 2018:ssa, ja tämän tietänevät kaikki ajatusjohtaja-asemaa hakevat yrityksetkin.

Mutta miten asiantuntijoista rakennetaan yrityksen sanansaattajia ja ajatusjohtaja-aseman rakentajia? Miten yrityksen oma väki saadaan löytymään helpommin toimittajien ja asiakkaiden soitto- ja kutsulistoilta?

Mikäli vastaukset näihin kysymyksiin kiinnostavat, tervetuloa Vapalle kuulemaan asiantuntijoiden profiloinnista aamutilaisuuteemme, ja kuulet samalla tosielämän esimerkin rakennusyhtiö YIT:ltä. Tapahtumassa kuulet aiheesta Vapan asiantuntijoilta Mikko Rummukaiselta ja Jasmiina Riikoselta, sekä YIT:n Johanna Savolaiselta.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.


Pe 23.8. klo 8.30 Voittavan kulttuurin aamu

Kesäkuussa järjestetty ja erittäin pidetty voittavan kulttuurin aamu, saa elokuussa toiveuusinnan!

Muuttuva maailma tarkoittaa myös muuttuvaa työelämää. Murroksen keskeltä löytyy digitalisaatio ja globalisaatio, mutta muutoksessa menestymisen avain löytyy ihmisistä. Jotta yritysten sisäiset voimavarat pystytään valjastamaan käyttöön tarvitaan voittavaa kulttuuria.

Voittavaa kulttuuria rakennetaan paitsi käytäntöjen myös vuorovaikutuksen ja viestinnän keinoin. Viestinnällä yritys ottaa vastuun omasta kulttuuristaan ja valjastaa kulttuurin liiketoimintaa tukevaksi elementiksi.

Tule kuulemaan millaisista aineksista inspiroivat muutosmatkat ja voittava kulttuuri rakentuvat sekä siitä, kuinka voit valjastaa Tiimiäly-valmennuksen opit käyttöösi. Vapan asiantuntijat Jasmiina Riikonen ja Satu Irisvik kertovat, miten voittava kulttuuri saadaan tukemaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Pe 6.9. klo 8.30 Markkinoinnin uudet trendit: Storydoing – tarinankerronnasta tarinan tekemiseen

Puhutteleva tarinankerronta on nykyaikaisen brändinrakennuksen edellytys. Aidosti vetovoimainen brändi tarvitsee tarinankerronnan lisäksi myös tarinan tekemistä ­– storydoingia.

Maailmalla juuri nyt nouseva tarinoiden tekeminen ­tarkoittaa brändin ulottamista kaikkeen yrityksen toimintaan tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun ja kannanotoista hyväntekemiseen asti. Tarina siis tehdään todeksi toiminnan kautta. Storydoing vie markkinoinnin toimenpiteet mediapintojen ulkopuolelle ja murtaa markkinoinnin konventioita.

Tule kuulemaan, miten yrityksen kannattaa hyödyntää storydoingia ja tutustumaan innostaviin esimerkkeihin meiltä ja maailmalta. Tilaisuudessa puhuvat Vapan perustaja ja osakas Ilona Hiila sekä luova johtaja Aurinna Weisman.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta.

Syksyllä: Strategisen tarinankerronnan aamiaistilaisuus

Asiakkaalle ei enää riitä pelkkä tuote, työntekijälle pelkkä työpaikka tai sijoittajalle vuosikertomus. Merkityksellisyys on korostunut niin työssä kuin kuluttamisessa: ihmiset ovat motivoituneempia seuraamaan tarinaa kuin lukuja.

Työkaluna organisaation merkityksellisyyden kommunikoinnissa ja ihmisten motivoinnissa toimii strateginen tarinankerronta.
Kuinka viestintä ja markkinointi kykenevät luomaan tarinan, joka ammentaa organisaation todellisuudesta, jonka päälle voidaan rakentaa asiakkaita puhuttelevaa markkinointia ja joka auttaa yrityksen työntekijöitä ymmärtävät organisaation päämäärän ja suunnan?

Jos kiinnostuksesi heräsi, Vapan aamiainen on juuri sinulle. Yritysten pitkän aikavälin menestys nopeasti muuttuvassa maailmassa riippuu selkeän merkityksen määrittelystä ja viestimisestä. Tilaisuudessa Vapan osakas Timo Nurmi ja asiakkuusjohtaja Jasmiina Riikonen antavat käytännön esimerkkejä sekä esittelevät työkaluja strategisen tarinan luomisesta ja hyödyntämisestä.

Ilmoittautuminen aukeaa alkusyksystä.