Tule Vapan toimistolle kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena. Tarjolla myös aamiaista ja mimosaa!

Kevään 2019 ammattilaistapahtumia Vapalla:

Vapan markkinointimimosat 12.4. klo 8.30:
Hiljainen Signaali -julkkarit

’Tunnistatko organisaatiossasi piilevän potentiaalin?’ – se on uuden Hiljainen signaali -nimisen trendiraporttimme teema. Ja nyt, tuo upouusi trendiraporttimme on usean kuukauden uurastuksen jälkeen valmis!

Haluammekin juhlistaa uusimman Hiljainen signaali -numeron valmistumista kanssasi ja hypätä trendiraportin kirjoittajien parissa syvemmälle aiheisiin kuten ’miten tarina tuo merkitystä johtamiseen’ tai ’mihin kohtaamisia ja vuorovaikutusta tarvitaan tulevaisuudessa.’

Mimosa-aamiaisen parissa pääset ensimmäisten joukossa nappaamaan itsellesi kopion 65-sivuista trendiraporttiamme, joten kannattaa tulla paikalle jos ei kuplivan, niin ainakin painetun sanan ja mielenkiintoisten puheenvuorojen vuoksi!

Tervetuloa inspiroitumaan! Ilmoittautuminen on päättynyt.

Vapan viestintä- ja markkinointimimosat 26.4. klo 8.30: Tarinankerronta strategisena työkaluna

Asiakkaalle ei enää riitä pelkkä tuote, työntekijälle pelkkä työpaikka tai sijoittajalle vuosikertomus. Merkityksellisyys on korostunut niin työssä kuin kuluttamisessa. Jokaisen organisaation on kyettävä inspiroimaan asiakkaansa, työntekijänsä ja kumppaninsa. Lisäksi viestin on oltava yhdenmukainen kaikissa kanavissa.

Työkaluna organisaation merkityksellisyyden kommunikoinnissa ja ihmisten motivoinnissa toimii strateginen tarinankerronta.

Kuinka viestintä ja markkinointi kykenevät luomaan tarinan, joka ammentaa organisaation todellisuudesta, jonka päälle voidaan rakentaa asiakkaita puhuttelevaa markkinointia ja joka auttaa yrityksen työntekijöitä ymmärtävät organisaation päämäärän ja suunnan?

Jos kiinnostuksesi heräsi, Vapan aamiainen on juuri sinulle. Yritysten pitkän aikavälin menestys nopeasti muuttuvassa maailmassa riippuu selkeän merkityksen määrittelystä ja viestimisestä. Tilaisuudessa annamme käytännön esimerkkejä sekä käymme läpi työkaluja strategisen tarinan luomisesta ja hyödyntämisestä.

Tervetuloa kuulemaan lisää! Ilmoittaudu mukaan tästä.