Tule Vapan toimistolle kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena. Tarjolla myös aamiaista ja mimosaa!

TAPAHTUMAT:

14.6. klo 8.30 Voittavan kulttuurin aamiaistilaisuus

Muuttuva maailma tarkoittaa myös muuttuvaa työelämää. Murroksen keskeltä löytyy digitalisaatio ja globalisaatio, mutta muutoksessa menestymisen avain löytyy ihmisistä. Jotta yritysten sisäiset voimavarat pystytään valjastamaan käyttöön tarvitaan voittavaa kulttuuria.

Voittavaa kulttuuria rakennetaan paitsi käytäntöjen myös vuorovaikutuksen ja viestinnän keinoin. Viestinnällä yritys ottaa vastuun omasta kulttuuristaan ja valjastaa kulttuurin liiketoimintaa tukevaksi elementiksi.

Tule kuulemaan Finnairin muutosjohtaja Laura Ansaharjulta, miten Finnair on tehnyt uskomattoman muutosmatkan kulttuurissaan ja NEOT in vastuullisuusjohtaja Timo Huhtasaarelta, miten NEOT on valjastanut Tiimiäly-vamennuksen opit käyttöönsä. Lisäksi Vapan asiantuntijat Jasmiina Riikonen ja Satu Irisvik kertovat, miten voittavaa kulttuuri saadaan tukemaan liiketoimintaa.

Ilmoittautuminen ke 12.6. mennessä.

Ilmoittautudu tapahtumaan tästä.