Tule kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena.

TULEVAT TAPAHTUMAT:

Mitä on ketterä markkinointi 2020-luvulla?

Onko mikään entisellään vuonna 2021? Me uskomme, että uusi aikakausi mahdollistaa uudenlaisen otteen markkinointiin.

Markkinoinnin kaipaama muutos kupli pinnan alla jo ennen koronaa, mutta vuosi 2020 sai asiat etenemään vauhdilla. Vanha tapa tehdä iso kampanja kaikille ei enää palvele tarpeeksi. Vuodeksi kerrallaan tehty suunnitelma ei riitä, kun maailman läpi virtaavat trendit ja liikehdinnät muuttavat olosuhteita hetkessä. Kanavien määrä on kasvanut ja asiakasryhmät ovat entistä pirstoutuneempia.

Tarvitaan paljon enemmän sisältöä eri versioissa, eri kohderyhmille. Tarvitaan nopeaa ja sulavaa toimintaa, ketteriä tapoja muuttaa suunnitelmaa ja vastata yleisön ja ajan henkeen. Myös me vapalaiset olemme omassa kehitysprojektissamme kehittäneet uusia toimintatapoja ja luoneet uuden ajan lähestymistavan, ketterän markkinoinnin tuoreen muodon.

Tervetuloa Vapan etätapahtumaan, jossa Vapan Partner ja Director, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Mikko Rummukainen avaa markkinoinnin tämän hetken vaatimuksia ja mahdollisuuksia vastata niihin.

Tapahtuma kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tapahtuma pidetään etänä. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

MENNEET TAPAHTUMAT:

Mitä kuuluu? Podcast osana yrityksen markkinointia

Tapahtumatallenne löytyy täältä.