Me vapalaiset haluamme omalta osaltamme varmistaa ettemme edesauta koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme tällä hetkellä koko toimiston voimin etätöissä.

Tule etäyhteksien päähän kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena.

ETÄLUENTO:

To 8.4.2020 klo 10 – 11

Sisällöt <3 Ostopolku

Myynnin ja markkinoinnin siirtyessä entistä vahvemmin digikanaviin on tärkeämpää kuin koskaan ymmärtää asiakkaan ostopolkua mahdollisimman hyvin. Mitä asiakas ajattelee harkintavaiheessa, entä miten vahvistetaan päätöksenteko ostovaiheessa? Miten asiakas ylipäätään tavoitetaan?

Vastaus miltei jokaiseen digitaalisen (ja usein fyysisenkin) ostopolun vaiheeseen on tavalla tai toisella sisältö. Haluatko oppia, miten hahmotetaan asiakkaan ostopolkua eri vaiheiden kautta REAN-mallia hyödyntäen, ja toisaalta, millaisia mittareita onnistumisen mittaamiseen kannattaa hyödyntää?

Tervetuloa Vapan etäluennolle, jossa digitaalisen markkinoinnin johtava asiantuntijamme Mikko Rummukainen avaa ostopolkujen ja sisältöjen suhdetta käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Ilmoittaudu etäluennolle tästä.

 

LIVELÄHETYS:

To 8.4.2020 klo 17 alkaen

Harkkalive

Oletko miettinyt, minkälaista on arki modernissa markkinointiviestintätoimistossa? Haluaisitko olla yksi vapalaisista?

Vapan Harkkalivessä työntekijämme ja harjoittelijamme kertovat, minkälaista on tehdä modernia markkinointiviestintää nopeasti reagoivassa, muutosvalmiissa toimistossa. Annamme myös vinkkejä, kuinka juuri sinä voisit olla yksi meistä muutoksen tekijöistä! 

Tervetuloa kuuntelemaan livelähetystämme 8.4. 2020 klo 17 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

ETÄLUENTO:

Itsensäjohtamisen etäluento 

Yritysten vuorovaikutus- ja tiimiälytaidot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Etätyö on “normaalia” työtä, mutta etenkin itsensäjohtamisen taidot ovat omasta kodista käsin työskennellessä äärimmäisen tärkeitä.

Auttaaksemme jokaista suomalaista yritystä operoimaan uudessa tilanteessa, tarjoamme avointa mahdollisuutta osallistua tiimiälyvalmentajamme, Satu Irisvikin etäluennolle itsensäjohtamisen parhaista vinkeistä ja toimintamalleista. Vapan toinen tiimiälyvalmentaja Emma Nikka vastaanottaa ja välittää luennon aikana kysymyksiä Zoom-chatin kautta.

Luento keskittyy erityisesti asiantuntijatyössä tarvittaviin taitoihin ja siihen, miten ohjata omaa työtään ja aikatauluaan itsenäisesti – taitoja, jotka ovat myös “normitilanteessa” yhä tärkeämpiä.

Katso etäluennon tallenne tästä.