Me vapalaiset haluamme omalta osaltamme varmistaa ettemme edesauta koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme tällä hetkellä koko toimiston voimin etätöissä.

Tule etäyhteksien päähän kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena.

ETÄLUENTO:

Itsensäjohtamisen etäluento 

Yritysten vuorovaikutus- ja tiimiälytaidot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Etätyö on “normaalia” työtä, mutta etenkin itsensäjohtamisen taidot ovat omasta kodista käsin työskennellessä äärimmäisen tärkeitä.

Auttaaksemme jokaista suomalaista yritystä operoimaan uudessa tilanteessa, tarjoamme avointa mahdollisuutta osallistua tiimiälyvalmentajamme, Satu Irisvikin etäluennolle itsensäjohtamisen parhaista vinkeistä ja toimintamalleista. Vapan toinen tiimiälyvalmentaja Emma Nikka vastaanottaa ja välittää luennon aikana kysymyksiä Zoom-chatin kautta.

Luento keskittyy erityisesti asiantuntijatyössä tarvittaviin taitoihin ja siihen, miten ohjata omaa työtään ja aikatauluaan itsenäisesti – taitoja, jotka ovat myös “normitilanteessa” yhä tärkeämpiä.

Katso etäluennon tallenne tästä.