Tule Vapan toimistolle kuulemaan ja inspiroitumaan uusista markkinoinnin ideoista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan menestyksen tukena. Tarjolla myös aamiaista ja mimosaa!

TAPAHTUMAT:

Perjantaina 20.9. Strategisen tarinankerronnan aamiaistilaisuus

Asiakkaalle ei enää riitä pelkkä tuote, työntekijälle pelkkä työpaikka tai sijoittajalle vuosikertomus. Merkityksellisyys on korostunut niin työssä kuin kuluttamisessa: ihmiset ovat motivoituneempia seuraamaan tarinaa kuin lukuja.

Työkaluna organisaation merkityksellisyyden kommunikoinnissa ja ihmisten motivoinnissa toimii strateginen tarinankerronta.
Kuinka viestintä ja markkinointi kykenevät luomaan tarinan, joka ammentaa organisaation todellisuudesta, jonka päälle voidaan rakentaa asiakkaita puhuttelevaa markkinointia ja joka auttaa yrityksen työntekijöitä ymmärtävät organisaation päämäärän ja suunnan?

Jos kiinnostuksesi heräsi, Vapan aamiainen on juuri sinulle. Yritysten pitkän aikavälin menestys nopeasti muuttuvassa maailmassa riippuu selkeän merkityksen määrittelystä ja viestimisestä. Tilaisuudessa Vapan osakas Noora Wuolanne ja asiakkuusjohtaja Jasmiina Riikonen antavat käytännön esimerkkejä sekä esittelevät työkaluja strategisen tarinan luomisesta ja hyödyntämisestä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.