Hei tulevaisuuden tekijä! Etsimme parhaillaan syksylle 2020 harjoittelijoita. Lue alta tarkemmat tiedot harjoittelumme sisällöstä ja selvitä, olisimmeko me hyvä match!

Onko tavoitteenasi kehittyä markkinointi- ja viestintäalan huippuosaajaksi? Palatko halusta tietää kuinka modernia markkinointiviestintää tehdään vauhdikkaassa toimistoympäristössä? Tässä on tilaisuutesi.

Vapa hakee parhaillaan harjoittelijoita syksylle 2020 erilaisilla osaamistaustoilla ja innokkaalla asenteella. Haemme tulevaisuuden kykyjä niin tuottajan, sisällönsuunnittelijan kuin graafikon monipuolisiin tehtäviin. Alta löydät tarkemmat kuvaukset erilaisista harjoittelupositioistamme.

Tuottajaharjoittelija

Tuottajaharjoittelijana toimit aikataulutuksen, resurssoinnin, raportoinnin ja projektinhallinnan tehtävissä. Olet asiakkuusvastaavan oikea käsi, joka auttaa tekemään tiimin arjesta mahdollisimman sujuvaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimit niin tuotannon, luovien kuin sisällönsuunnittelijoiden tukena. Työsi on myös asiakaspalvelua: vastaat yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa siitä, että hommat etenevät yhteisten suunnitelmien mukaan asiakkaan näkökulmasta ja toimit linkkinä asiakkaan ja tiimin välillä.

Tuottajaharjoittelijan työssä jokainen viikko on erilainen. Tartut monenlaisiin tilanteisiin rohkeasti etkä hätkähdä pientä painetta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen – vaikean kysymyksen yllättäessä ensireaktiosi on “joo, selvitän!”. Työnkuvasi on vaihteleva ja omat vahvuutesi vaikuttavat vahvasti myös siihen, minkälaiseksi harjoittelujaksosi muodostuu. Opinnot esimerkiksi liiketalouden, viestinnän tai tuotannon saralta ovat plussaa ja sinulla on hyvä olla jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta tai tuottamisesta.

Graafikkoharjoittelija

Graafikkoharkkana sinulta odotetaan visuaalisen suunnittelun perustaitoja, oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta alaa kohtaan ja kiitettävää määrää aiempaa kokemusta sekä monipuolisia työnäytteitä. Tunnet erilaiset digiympäristöt, tartut lennosta ideoihin ja tuotat niistä verkossa leviävää silmäkarkkia.

Vapalla pääset tekemään monipuolisten brändien parissa mm. infografiikkaa, kuvittamista, esiasteen leiskoja ja taittohommia. Työtehtävät vaativat InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin sujuvaa hallintaa. Animointitaidot ovat plussaa!

Sisällönsuunnittelunharjoittelija

Haemme harjoittelijoita sisällönsuunnitteluun kahdella eri painotuksella: viestinnällisempään työhön tai luovan suunnittelun tueksi. 

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa työvaiheessa aina briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja ymmärrät eri juttutyyppien ja -tyylien mahdollisuudet. Kokemus haastattelujen tekemisestä katsotaan eduksi. Kirjoitustaidon ohella olet utelias myös muita tarinankerronnan välineitä kuten infograafeja, podcasteja ja videoita kohtaan.

Rakastat kirjoittamista ja ideointia, niin tiimityönä kuin itsenäisesti. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa.

Yleiset tiedot ja hakuohjeet

Vapan harjoittelu on palkallinen ja kokopäiväinen. Syyskauden harjoittelujakso kestää viisi kuukautta (elokuu-joulukuu). Oppimiskäyrä on tunnetusti työyhteisössämme eritäin korkea. Takaamme harjoittelijoillemme olosuhteet, joissa jokaisen ammattitaito voi kehittyä hulppealla vauhdilla.

Harjoittelijamme saavat käyttöönsä työkoneen ja muut tarvittavat työvälineet, lounasseteliedun, välipalaedun ja joustavat etätyöskentelymahdollisuudet.

Mikä haluat Vapan harjoittelijaksi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tämän linkin takaa löytyvän sähköisen hakulomakkeen kautta 17.5.2020 mennessä. Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisi Vapalle sopiva harjoittelija, millaisia osaamista sinulla jo on ja mikä harjoittelupositio sinua kiinnostaa.

Lisätietoja harjoittelusta saat Noora Wuolanteelta tiistaina 28.4.2020 klo 13–16 numerosta 045 354 5833. Viestimme kaikille hakijoille toukokuun loppuun mennessä harjoitteluprosessin etenemisestä.

Voit lukea lisää vapalaisuudesta täällä. Toivottavasti tapaamme haastatteluissa!

Terkuin, Vapalaiset