Haluamme vahvistaa tiimiämme näkemyksellisellä Communications Consultantilla. Tehtävässä vedät, toteutat ja kasvatat monipuolisia viestinnän asiakkuuksia ja projekteja, sekä osallistut aktiivisesti koko talon myynteihin ja projekteihin asiantuntijan roolissa. Työtehtäviisi voi sisältyä myös asiakkaiden valmennusta ja muita asiantuntijatehtäviä modernin markkinointiviestinnän parissa.

Etsimme ammattilaista, joka sopii kuvaukseen:

  • Tarjoat meille vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä.
  • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta, markkinasta ja nykyaikaisesta mediamaisemasta. Osaat hakea ja käyttää strategista tietoa työsi pohjana.
  • Olet hyvä kiteyttäjä ja punaisen langan etsijä – autat asiakasta ja kohderyhmiä erottamaan sekä ymmärtämään olennaisen.
  • Olet vahva kirjoittaja ja tuotat puhuttelevaa sisältöä, joka tukee asiakkaan viestinnän tarpeita ja tavoitteita.
  • Sinulla on kokemusta itsenäisestä viestinnän kokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta, asiakkuuksien tai projektien vetämisestä, sekä oman osaamisesi myymisestä.
  • Toimistotausta ja erityistuntemus ansaitun näkyvyyden, modernin markkinointiviestinnän työkalujen, sosiaalisen median tai työnantajamielikuvan parissa työskentelystä tai muusta Vapan asiakkuuksille hyödyllisestä viestinnän osaamisesta katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Vapan Client Directorit Jasmiina Riikonen (puh. 040 577 4055) 6.11. Klo 16–17 ja Nina Jakonen (puh. 040 511 5439) 12.11. klo 9–11 sekä 19.11. klo 15–17.

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: COMMUNICATIONS CONSULTANT”. Liitä mukaan CV, palkkatoiveesi ja työnäytteitä (esim. portfolio tai linkkejä töihisi). Haku päättyy 17.11.

Mikä Vapa?

Lue lisää Vapasta työpaikkana täältä ja täältä!

Tutustu showreeliimme ja uusimpiin töihimme:

Vapa Showreel

Katso lisää töitämme täältä.