Vapan luovat suunnittelijat etsivät itselleen näkemyksellistä luovaa johtajaa. Olet yhteistyötaitoinen ihmisihminen ja kehität luovaa ajatteluamme niin koko Vapan kuin yksittäisten suunnittelijoidenkin tasolla. Valvot ja kehität luovan työmme laatua mentorimaisella otteella. Sinulla on vahvaa näkemystä myös visuaalisen suunnittelun johtamisesta.

Toimit hyvin yksin, työparina ja tiimissä. Johdat palvellen ja haastat kannustaen. Ymmärrät myyntiä ja näet luovan työn tärkeyden myyntiprosesseissa ja kasvun luomisessa. Sydämesi sykkii asiakkuuksien kehittämiselle ja asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiselle luovan ajattelun keinoin. Haluat haastaa asiakkaita tekemään entistä parempaa markkinointia, ja viedä koko markkinointiviestinnän alaa eteenpäin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vapalla pääset toteuttamaan luovia visioitasi ja jättämään kädenjälkesi Vapan luovaan organisaatioon ja luoviin tuotteisiin. Asiakkuuksissamme pääset etsimään ja löytämään markkinoinnin punaisia lankoja ja yhdistämään niitä kohderyhmille merkityksellisiin teemoihin. Saat tueksesi tiimin, josta löytyy niin rautaista mainostoimistokokemusta, viestinnällistä otetta kuin vahvaa visuaalistakin osaamista luovan työn tekemiseen.

Lähetä hakemuksesi ke 28.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vapamedia.fi. Toivomme hakemuksia kaikenlaisista taustoista tulevilta ihmisiltä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antavat:

Sara Varjoranta, creative strategist, puh. 044 366 5331
Noora Wuolanne, toimitusjohtaja puh. 045 354 5833