Oletko kyltymätön tarinankertoja ja kirjallinen lahjakkuus? Haemme joukkoomme teräväkynäisiä lisäkäsiä Content Designerin ja Senior Content Designerin rooleihin. Osallistut sisältötyön jokaiseen vaiheeseen ja vastaat vaikuttavien sisältöjen ideoinnista ja toteutuksesta digitaalisen markkinoinnin keinoin. Olet jo kokenut kirjoittaja, joka tekee työnsä itsenäisellä otteella ja loihtii asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin vastaavia puhuttelevia sisältöjä. Eduksi katsotaan kyky tuottaa sujuvaa tai natiivitasoista englanninkielistä sisältöä.

Olet etsimämme Content Designer, jos:

  • Sinulla on mieluusti toimittajataustaa tai kokemusta toimituksellisesta työstä. Olet tarkka oikeakielisyydestä, mutta osaat myös leikitellä kielellä juttutyyppiin sopivalla tavalla. Olet kokenut haastattelija, joka kysyy oikeat kysymykset.
  • Käsissäsi sisällöt taipuvat eri formaatteihin. Löydät kuhunkin tilanteeseen sopivat juttutyypit ja tyylilajit, sillä tunnet niiden mahdollisuudet. Tiedät, milloin tarvitaan nasevaa otsikkoa ja miten lukija vetäistään mukaan tunteisiin vetoavalla aloituksella. 
  • Ymmärrät, miten asiakkaan lähtökohtia ja tämän kohderyhmien tarpeita pidetään mukana läpi ideoinnin, konseptoinnin ja toteutuksen. Ideoit ajankohtaisia näkökulmia ja mukaansatempaavia jutturakenteita näkemyksellisellä ja rohkealla otteella. Timanttisen kirjoitustaidon lisäksi tunnistat, milloin tarinankerrontaa voidaan tukea esimerkiksi videoilla tai infograafeilla.
  • Olet valmis tutkimaan uusia ja vaativiakin aihepiirejä ja jalostamaan ne oikeaan muotoon. Ymmärrät median toimintaa ja ansaitun median logiikkaa, ja osaat hyödyntää tätä ymmärrystä sisältöjä ideoidessasi.

Olet etsimämme Senior Content Designer, jos:

  • Yllä mainitut kuvaukset sopivat sinuun. Olet kuitenkin jo todellinen sisällönsuunnittelun konkari ja siten valmis vastaamaan tiimin muiden kirjoittajien työn ohjaamisesta ja sisältökokonaisuuksien hallinnasta.
  • Sinulla on näkemystä siitä, millaisilla sisällöillä asiakkaan tarpeisiin vastataan parhaiten. Ammennat tätä näkemystä luomiisi sisältöstrategioihin ja konseptoimiisi sisältökokonaisuuksiin.
  • Pysyt oman työsi lisäksi ajan tasalla siitä, missä muut menevät. Voit toimia ensimmäisenä kontaktihenkilönä asiakkaalle.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Client Director Tiina Takala (puh. 0408487648) 8.11. klo 14-16. 

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: CONTENT DESIGNER” tai “HAKEMUS: SENIOR CONTENT DESIGNER” sen mukaan, mihin rooliin haet. Liitä mukaan CV, palkkatoiveesi ja työnäytteitä osaamisestasi (esim. portfolio tai linkkejä töihisi). Haku päättyy 17.11.

Mikä Vapa?

Lue lisää Vapasta työpaikkana täältä ja täältä!

Tutustu showreeliimme ja uusimpiin töihimme:

Vapa Showreel

Katso lisää töitämme täältä.