Haemme joukkoomme kokeneita Account Managereita, jotka vastaavat myynneistä, asiakkuuksista ja projekteista osana koko talon suurempia asiakkuuksia. Account Managerina tehtäviisi kuuluvat myös projektien budjetointi ja budjetin seuraaminen, tarjousten hinnoittelu ja myynti Vapan nyky- ja uusasiakkaille sekä asiakkuuksien seuraaminen ja kehittäminen. Sinulla on jo vuosien varrella kertynyttä kokemusta itsenäisestä asiakkuuksien tai projektien johtamisesta.

Olet ammattilainen, jolla on vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä. Uskallat siten haastaa asiakasta ja ratkoa tämän haasteita Vapan tarjoaman avulla. Nautit myyntityöstä ja asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä moderneilla toimintamalleilla, mutta pidät langat tukevasti käsissäsi vaihtelevissakin projekteissa. Et pelkää muutosta, vaan haluat osaltasi kehittää Vapan työn laatua ja prosesseja.

Olet etsimämme Account Manager, jos:

  • Yllä mainittujen kuvausten lisäksi kykenet vastaamaan toteutusten sujuvasta ja laadukkaasta suunnittelusta ja tuotannosta digipinnoista fyysisiin markkinointimateriaaleihin ja tapahtumiin. Toimistotausta katsotaan eduksi.
  • Tunnistat laadukkaan ja asiakkaan tarpeet täyttävän työn kriteerit ja pidät pikkutarkat yksityiskohdat tiiviisti hyppysissäsi.

Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on tuntemusta etenkin FMCG-, kosmetiikan ja kaupan alalta sekä digitaalisesta ja kansainvälisestä kuluttajamarkkinoinnista.

Olet etsimämme Senior Account Manager, jos:

  • Yllä mainittujen kuvausten lisäksi sinulla on toimistotaustaa ja yli viiden vuoden kokemus asiakkuuksien tuloksellisesta vetämisestä ja kasvattamisesta.
  • Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä, jonka avulla johdat asiakkuuksia kohti tuloksellista markkinointiviestintää. Tunnistat asiakkaan haasteet ja uskallat johtaa asiakasta kohti oikeita ratkaisuja.
  • Sytyt asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä ja pitkäjänteisestä työstä, jolla sekasorto korvataan toimivilla prosesseilla ja asiakkaan kanssa yhdessä saavutetuilla tavoitteilla.
  • Olet kova tekijä, joka pitää projektin langat käsissään muttei epäröi tehdä itsekin kädet savessa projektinhallintaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Vapan Client Director Jasmiina Riikonen (puh. 040 577 4055) 11.11. Klo 16–17.

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: ACCOUNT MANAGER” tai ”HAKEMUS: SENIOR ACCOUNT MANAGER” sen mukaan, mihin rooliin haet. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Haku päättyy 17.11. 

Mikä Vapa?

Lue lisää Vapasta työpaikkana täältä ja täältä!

Tutustu showreeliimme ja uusimpiin töihimme:

Vapa Showreel

Katso lisää töitämme täältä.