Haemme joukkoomme näkemyksellistä Creativea, jonka osaamisen painotus voi olla visuaalisella tai kirjoittavalla puolella. Vastuullasi on ratkoa asiakkaidemme haasteita luovasti ja strategisesti, kiteyttää asiakkaidemme liiketoiminta puhutteleviksi konsepteiksi ja viesteiksi sekä hahmottaa taktisia tai pitkän aikavälin brändiarvoa kasvattavia toimenpiteitä, ja soveltaa niitä kaupallisen markkinointiviestinnän suunnittelussa. Haemme osaajaa, jolla on kokemusta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Etsimme ammattilaista, joka sopii kuvaukseen:

  • Tarjoat meille vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä.
  • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta, markkinasta ja kohderyhmistä. Osaat hakea ja käyttää insightia työsi pohjana.
  • Olet hyvä kiteyttäjä ja punaisen langan etsijä – osaat yhdistää asiakasyrityksen ja kohderyhmän toiveet ja tarpeet.
  • Osaat tuottaa puhuttelevia ja aikaa kestäviä konsepteja ja jalkauttaa niitä kanavariippumattomasti.
  • Sinulla on jo kokemusta itsenäisestä luovasta ja/tai strategisesta työstä, pystyt kantamaan luovan vastuun omista projekteistasi ja luovan tiimin työstä.
  • Kerro meille myös erityisosaamisestasi. Toimistotausta ja tuntemus etenkin FMCG-, kosmetiikan ja kaupan alalta sekä digitaalisesta ja kansainvälisestä kuluttajamarkkinoinnista katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Vapan luova johtaja Aurinna Weisman (puh. 050 367 6102) 5.11. klo 14–16 sekä 11.11. klo 14-15.30.

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: CREATIVE”. Liitä mukaan myös CV, palkkatoiveesi ja työnäytteitä osaamisestasi (esim. portfolio tai linkkejä töihisi). Haku päättyy 17.11. 

Mikä Vapa?

Lue lisää Vapasta työpaikkana täältä ja täältä!

Tutustu showreeliimme ja uusimpiin töihimme:

Vapa Showreel

Katso lisää töitämme täältä.