Hyödynnättekö kaikki digitaalisten kanavien ja teknologioiden mahdollisuudet rekrytoinnissa? Mikä on mahdollista digitaalisessa rekrytointiviestinnässä ja -markkinoinnissa jo nyt?

Työnantajamielikuvaa ja rekrytointiviestintää tehdään paljon sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin avulla. Seuraava askel on ottaa hyöty kunnolla irti sisällöistä, personoinnista, kohdentamisesta ja optimoinnista.

Koulutus on suunnattu rekrytoinnin ja rekrytointiviestinnän parissa työskenteleville asiantuntijoille ja toimintoja kehittäville johtajille.

Vapan koulutus tarjoaa yhdessä aamupäivässä käytännöllisen ja kattavan yleiskuvan uusien digitaalisten kanavien, teknologioiden tuomista mahdollisuuksista

Nyt on hyvä hetki nostaa rekrytointiviestintä uudelle tasolle ja päivittää oma digitaalisen markkinoinnin osaaminen. Samalla saat konkreettisia ideoita omaan työhön heti sovellettavaksi.

Koulutus järjestetään torstaina 8.11.2018 klo 9 – 12.30 Vapan tiloissa Bulevardilla.

Aiemmin vain ryhmille ja yksittäisille asiakkaille järjestetty koulutus on nyt avoin kaikille osallistujille. Koulutus  järjestetään torstaina 8.11.2018 klo 9-12.30 Vapan tiloissa Bulevardilla (Bulevardi 21, Helsinki). Koulutuksen hinta on 450 euroa per osallistuja. Kurssihinta laskutetaan ilmoittautuneilta erikseen. Koulutukseen mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittaudu nyt!


Valmennuksessa käydään käytännönläheisesti läpi nykyaikaisen rekrytointiviestinnän osa-alueita:

Toimiva digitaalinen rekrytointiviestintä
Sisältömarkkinointi rekrytoinnissa
Personointi ja kohdentaminen
Digimainonta ja markkinointiautomaatio
Omat yleisöt ja yhteisöt
Rekryviestinnän funnel
Ihmisten rooli työnantajamielikuvassa
Ihmiset mukaan lähettiläiksi

Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat ja osaavat soveltaa digitaalisten kanavien potentiaalia paremmin rekrytointiviestinnässä.


Valmentaja:

Rami Saarela, Partner & Director, People & Change, auttaa yrityksiä luovimaan ja viestimään ympäristössä, jossa työntekijöiden ja kuluttajien käytös ja odotukset ovat jatkuvassa muutoksessa.

Rami on yksi johtavia rekrytointiviestinnän asiantuntijoita, hän on sparrannut kymmeniä yrityksiä aiheesta. Hän on suosittu kouluttaja ja on vuosia vetänyt suosittua ”sosiaalinen media ja rekrytointi” -koulutuspäivää alan ammattilaisille.

Hän on työskennellyt viestinnän parissa yli kaksi vuosikymmentä, viimeiset kahdeksan vuotta seniorikonsulttina, kouluttajana ja ylimmän johdon sparraajana. Hänellä on kokemusta myös toimittajan, tutkijan että viestinnän töistä muun muassa Tapiola-ryhmässä sekä uutistoimittajana MTV3 ja Radio Novalla.

Kaikessa Ramin tekemisessä on ytimenä ihmiset – viestitään aina ihmiseltä ihmiselle.