Vapa on ratkaisukeskeinen sisältö- ja viestintäkumppani yrityksille, jotka haluavat menestyä ja uudistua digitalisaation tuoman muutoksen keskellä. Palvelumme rakentavat ja vahvistavat uudistuvan yrityksen menestystekijöitä, joita ovat vetovoimainen tarina, sitoutuneet ihmiset, asiakkaat ja muut sidosryhmät sekä teknologian ja datan parempi hyödyntäminen.

Olemme sisältömarkkinoinnin pioneereja Suomessa, mutta tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti modernin markkinointiviestinnän suunnittelussa ja tuotannossa – jakelua, dataa ja insightia unohtamatta.

Markkinointi

1. Tutkimus ja sisältöstrategiat – Tutustumme sinuun, kohderyhmääsi ja tarpeisiinne – ja selvitämme, minkälaisista sisällöistä hyödytte te molemmat.

2. Konseptit ja luova tuotanto – Ideoimme konsepteja, jotka vetävät puoleensa. Autamme oman median lanseeraamisessa ja kasvattamisessa; luomme koskettavia kampanjoita ja vikkeliä viraalitempauksia. 

3. Sisällöntuotanto – Säännöllinen sisältö sitouttaa asiakasta ja tukee ostopäätöstä. Tuotamme blogitekstit, uutiskirjeet, valokuvat, videot, infograafit ja somekampanjat. Saat tekijämme myös lainaan omalle konttorillesi.

4. Valmennukset, koulutukset ja työpajat – 
Annamme sinulle työkaluja oman tekemisesi kehittämiseen: autamme määrittelemään tavoitteet, etsimme brändille äänen ja tarinan, selitämme somen uusimmat tuulet.

Viestintä

1. Strateginen konsultointi – Määrittelemme kanssasi sopivat liiketoiminnasta johdetut viestintätavoitteet ja etsimme puheenaiheet, joihin yrityksesi kannattaa kiinnittyä.

2. Yritysviestintä – Välitämme viestisi yrityksesi seinien ulkopuolelle ja autamme sinua osallistumaan julkiseen keskusteluun päivittäisen datamonitorioinnin avulla. Meiltä sujuvat myös PR, tiedotteet ja muu mediatyö.

3. Sisäinen viestintä – Varmistamme, että yrityksesi sisäinen kommunikaatio kulkee ja työntekijäsi sitoutuvat viestisi kantajiksi. Taidamme niin strategian viestimisen, YT-prosessit ja muutosviestinnän kuin sisäiset kampanjat, henkilöstölehdet ja intratyökalutkin.

4. Valmennukset, koulutukset ja työpajat – Autamme sinua esiintymään paremmin ja kiteyttämään informaatiotulvasta oikeat viestit sekä someen että perinteiseen mediaan.