Ketterää markkinointia, joka kiinnostaa yleisöäsi

Vapa auttaa asiakkaitaan luomaan menestyksekästä ja muutosvoimaista markkinointiviestintää. Tunnistamme asiakkaamme ja kohderyhmien välisen jaetun merkityksen. Teemme siitä ketterää ja kiinnostavaa markkinointia.

Luomme rohkeaa ja luovaa tarinankerrontaa sekä kampanjoihin että jatkuvaan läsnäoloon. Toimimme strategisena kumppanina brändityössä ja monikanavaisessa markkinoinnissa.

  • Brändi ja design Kiteytämme, määritämme ja luomme brändejä. Puhallamme brändejä eloon. Vahva, ajassa kiinni oleva brändi tukee yrityksen liiketoimintaa ja sitouttaa kohderyhmiä itseensä.
  • Insight Tunnistamme oleelliset asiat liiketoiminnasta, markkinasta, kilpailijoista sekä sisäisistä että ulkoisista kohderyhmistä.
  • Strategia Luomme markkinoinnin strategioita ja muita tulokselliseen markkinointiin ohjaavia työkaluja.
  • Konseptit Konseptuaalinen ajattelumme näkyy sanoina, kuvina, videoina, puheena. Luomamme konseptit elävät kampanjoissa ja jatkuvassa läsnäolossa. Konseptien avulla kohderyhmä kiinnostuu ja sitoutuu brändiin.
  • Suunnittelu & toteutus Suunnittelemme ja tuotamme markkinoinnin toimenpiteitä ja sisältömarkkinointia omistautuneesti ja intohimolla.
  • Koulutus Koulutamme asiakkaitamme ketterän ja modernin markkinoinnin tekijöiksi.


Miksi?

Muutosvauhti kiihtyy:
Erottautumista vaaditaan kaikkialla, joka päivä. Se tehdään markkinoinnilla.

Ostokäyttäytyminen muuttuu:
Tarvitaan oleellisen tunnistamista. Brändin on oltava jatkuvasti läsnä, ajassa kiinni ja reagoitava.

Markkinoinnin suunnittelu muuttuu:
Markkinoinnin strategisesta kehittämisestä tulee ketterää.

 

Katso Vapan työt täältä.