Vuosi 2019 Vapalla on lähtenyt käyntiin iloisissa tunnelmissa ja viisi uutta harkkaa on ehtinyt jo sujahtaa Vapan arkeen. Tässä me olemme!

Niklas Salonen

Kuka olet?

Olen Niklas ja työskennellyt muotialalla. Alunperin olen kotoisin Turusta.

Vapalla?

Olen Vapalla tuottajaharjoittelijana. Haluan päästä haastamaan itseäni markkinoinnin ja myynnin saralla. Myös videokuvaaminen ja valokuvaus kiinnostavat todella paljon.

Vapaalla?

Vapaalla vietän paljon aikaa ystävieni kanssa. Festarit ja keikat ovat lähellä sydäntä. Valokuvailen aina kun siihen on aikaa ja talvisin tulee lumilautailua.

Millainen on aamurutiinisi?

Kaikki alkaa kahvista.

Kuuntelussa?

Tällä hetkellä kovassa soitossa on Balthazar, Tame Impala sekä White Lies. Viimeisin podcast mitä on tullut kuunneltua oli ”Heikelä ja Särre viihteellä” –  erittäin kova.

Mikä on parasta just nyt?

Tuleva kesä!

Vapan harkat kevät 2019

Kuka olet?

Johanna, seikkailija visuaalisista maailmoista excel-taulukoihin.

Vapalla?

Olen tuottajaharjoittelija. Hengaan koneella, juon teetä ja syön paljon pastilleja. Proikkaroin ja toikkaroin, vielä en kuitenkaan toimaroi.  

Vapaalla?

Siirtelen kukkaruukkuja ja maljakoita kotona paikasta toiseen.

Millainen on aamurutiinisi?

Rutiininomainen.

Kuuntelussa?

90-luvun hittikimarat.

Mikä on parasta just nyt?

Uusi koti ja mahdollisuuksia täynnä oleva tulevaisuus.  

Ella Kauppila

Kuka olet?

Ella, tarinoista ja kauniista asioista syttyvä journalistiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Tampereen yliopistosta.

Vapalla?

Olen Vapalla sisällönsuunnittelijaharjoittelijana. Aion päästää luovuuteni kukoistamaan, kynän sauhuamaan ja tarinat lentämään.

Vapaalla?

Tykkään chillata ja touhuta kaikenlaista sopivassa tasapainossa. Lähellä sydäntäni ovat koirani, läheiset ihmiset ja kotini. Nautin luonnosta ja kulttuuririennoista.

Millainen on aamurutiinisi?

Aina ensimmäisenä huuhtelen kasvoni kylmällä vedellä, jotta saan itseni hereille. Sitten aamu vasta kunnolla alkaa.

Kuuntelussa?

Yuval Noah Harari – Sapiens: Ihmisen lyhyt historia -äänikirja.

Mikä on parasta just nyt?

Lisääntyvä valo ja sen myötä inspiroituminen vähän kaikesta!

Anna Urban

Kuka olet?

Anna Urban (ihan oikeesti). Syntynyt ja kasvanut Puolassa #slaavikyykky4lyfe. Olen Suomen filologian maisteri Varsovan yliopistosta ja nyt opiskelen graafista suunnittelua.

Vapalla?

Graafisen suunnittelun harjoittelija. Tutkin After Effectsin syviä vesiä. Juon liikaa kahvia. Toivon pääseväni tekemään mahdollisimman paljon kaikkea. Yritän ystävystyä Hasselin (toimistokoira) kanssa.

Vapaalla?

Nostelen painavia asioita, juoksen, kokkailen (paljon), syön (myös paljon), tapaan kavereita, ahmin Netflixiä ja matkustan niin paljon kuin lompakkoni antaa myöten.

Millainen on aamurutiinisi?

En ole aamuihminen. Jokainen sekunti unta on minulle korvaamaton, joten aamuni ovat hyvin nopeita. Joskus tuijotan murjottaen aamupuuroani.

Kuuntelussa?

Annan Spotifyn yllättää valmiilla soittolistoilla (puolalaista, ruotsalaista ja amerikkalaista räppiä ja R&B:tä).

Mikä on parasta just nyt?

Pitkät kävelyt keväisessä auringossa.

Jonna Haataja

Kuka olet?

Jonna, elämää rakastava nautiskelija, jota kiinnostaa sisältömarkkinoinnin eri muodot ja niiden tuomat mahdollisuudet yrityksille. Luovan suunnittelun ja sisällöntuotannon lisäksi fiilistelen analytiikan seuraamista ja mainosten optimointia

Vapalla?

Olen Vapalla sisällönsuunnittelijaharjoittelijana. Olen hyvin utelias ja tiedonjanoinen. Haluan oppia mahdollisimman paljon työkavereiltani ympärilläni.

Vapaalla?

Vapaalla urheilen, kokkailen ja vietän laatuaikaa ystävien kanssa. Käyn keikoilla, kuuntelen podcasteja ja äänikirjoja. Mulla on aina joku harrastuksiin liittyvä projekti meneillään, joka pitää mut kiireisenä. Tällä hetkellä treenaan puolimaratonia varten.

Millainen on aamurutiinisi?

En ole erityisesti aamuihminen (vielä), mutta hyvät aamurutiinit auttavat laittamaan päivän käyntiin. Kaikki alkaa kahvipapujen jauhamisesta ja puuron keittämisestä. Aamuihini kuuluvat myös Hesarin luku ja Spotifyn tai podcastien kuuntelu. Haaveilen ja unelmoin myös paljon.

Kuuntelussa?

Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (Oskari Saari)

Mikä on parasta just nyt?

Kevätaurinko, it makes me smile!

 

Kuvat: Johanna Taskinen