Vapa järjestää alkuvuonna 2019 kolme koulutusta alan huippuosaajien kanssa.

Aamupäivän kestävät koulutukset käsittelevät tekoälyä, digimarkkinointia sekä sisältömarkkinointia. Tarjolla on maittava aamiainen ja timanttiset sisällöt asiantuntijoidemme kanssa. Koulutusten hinta on 375 €/henkilö/koulutus.

Lisää tietoa koulutuksista löydät alempaa, tai klikkaamalla suoraan koulutuksen nimeä:

Ilmoittaudu mukaan tästä, paikat täyttyvät nopeasti!


Tekoäly viestinnässä ja markkinoinnissa

Kun sinulta kysytään, kuinka tekoäly tulee muuttamaan omaa tai tiimisi työnkuvaa seuraavan kahden vuoden aikana, osaatko vastata? Mitä tekoäly oikeastaan tarkoittaa käytännön viestinnän ja markkinoinnin työssä jo nyt?

Tekoäly viestinnässä ja markkinoinnissa -koulutus on suunnattu yritysten viestintä- ja markkinointitehtävissä työskenteleville asiantuntijoille ja yksiköitä kehittäville johtajille. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka tekoäly on muuttanut viestinnän ja markkinoinnin työnkuvaa, havainnollistavien jo käytössä olevien esimerkkien avulla.
Kolmen tunnin koulutus tarjoaa käytännöllisen ja kattavan yleiskuvan tekoälystä sekä erilaisista viestinnän ja markkinoinnin työhön vaikuttavista teknologioista.

Nyt on hyvä hetki päivittää oma tietotaso tekoälystä ja saada samalla konkreettisia ideoita sen soveltamiseen vuoden 2019 aikana. 

Koulutus  järjestetään torstaina 31.01.2019 klo 9-12 Vapan tiloissa (Bulevardi 21, Helsinki). Koulutuksen hinta on 375 euroa per osallistuja. Kurssihinta laskutetaan ilmoittautuneilta erikseen. 

Valmennuksessa käydään käytännönläheisesti läpi tekoälyn vaikutuksia muun muassa:

1. Ihmisten parempaan ymmärtämiseen
2. Viestinnän ja markkinoinnin palvelullistumiseen
3. Vuorovaikutuksen muuttumiseen
4. Yhteydenpidon personointiin
5. Nopeampaan ja relevantimpaan reagointiin
6. Sisällöntuotannon tehostamiseen
7. Johtamiseen
8. Mainontaan

 

Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat oman organisaation mahdollisuuksia soveltaa esimerkkejä jo vuoden 2019 aikana.

Kouluttaja:

Timo Nurmi, Partner & Director, AI & Data Driven Change, auttaa yrityksiä valmistautumaan niihin muutoksiin joita teknologia tuo liiketoimintaan, viestintään ja markkinointiin.

Teoreettisen fysiikan ja viestinnän koulutukset saanut Nurmi on työskennellyt konsulttina 14 vuoden ajan ja on sparrannut muun muassa Googlea kahdentoista vuoden ajan. Nurmi on ollut perustamassa ja johtanut viestintätoimistoa.

Nurmi on viestinnän ammattilaisten ProComin hallituksen jäsen vastuualueenaan tekoäly sekä tulevaisuuden osaamisen kehittäminen. Nurmi on aktiivinen kouluttaja, puhuja (mm. Speakersforum), kirjoittaja ja strateginen sparraaja.

Ilmoittaudu mukaan tästä, paikat täyttyvät nopeasti!


Sisältömarkkinointi tänään: käsitteet, suunnittelu ja käytännöt

Mitä on moderni sisältömarkkinointi? Miten konseptoidaan looginen, eheä kokonaisuus ja suunnitellaan konseptille eri sisältötyyppejä? Miten konseptia hyödynnetään menestyksekkäästi toteutuksissa, hallinnoidaan häsläämättä ja jalkautetaan sujuvasti? Koulutuksessa käymme aluksi läpi sisältömarkkinoinnin 101 perusteet, tutustumme käsitteisiin ja suunnittelupolkuun, käymme läpi konseptointia ja brändin kehittämistä sisältömarkkinoinnin keinoin sekä sukellamme pintaa syvemmälle käytäntöihin.

Koulutus on suunnattu markkinointiviestinnän ammattilaisille. Se soveltuu niin pk-yrityksissä markkinointia monipuolisesti toteuttaville asiantuntijoille kuin myös suuryrityksissä työskenteleville markkinoinnin ostajille, suunnittelijoille ja päättäjille, jotka haluavat laajentaa ymmärrystään sisältömarkkinoinnin laajoista mahdollisuuksista brändin rakennuksen keinona ja merkityksellisyyden luomisessa.

Koulutus kestää aamupäivän ja toteutetaan inspiroivasti sekä käytännönläheisesti. Saat uusia näkökulmia työhösi sekä kattavan katsauksen trendeihin ja työkaluihin.

Koulutus  järjestetään helmikuussa 2019 kaksi kertaa: torstaina 7.2.2019 klo 9-12 ja keskiviikkona 13.2.2019 klo 9-12 Vapan tiloissa (Bulevardi 21, Helsinki). Koulutuksen hinta on 375 euroa per osallistuja. Kurssihinta laskutetaan ilmoittautuneilta erikseen. 

Kouluttaja:

Jenni Valtiala, Creative Director, on monipuolinen ja kokenut markkinointiviestinnän ammattilainen. Hän tuo luovaan suunnitteluun strategisen näkökulman ja auttaa rakentamaan merkityksellisiä, laajoja konsepteja vastaamaan yritysten ja organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin.

Jenni on koulutuksiltaan kauppatieteiden maisteri kansainvälisen markkinoinnin saralta ja copywriter. Hän on 15 vuoden ajan työskennellyt niin markkinoinnin suunnittelijana, konseptoijana kuin luovana johtajana.

Ilmoittaudu mukaan tästä, paikat täyttyvät nopeasti!


Tiimiäly: Voittavan tiimityön rakennuspalikat

Digitalisaatio muuttaa yritysten liiketoimintaa ja tuo niille uusia kasvun sekä kannattavuuden mahdollisuuksia. Tähän muutokseen tarvitaan mukaan koko yrityksen henkilöstö. Tiimiäly-koulutus on johdanto Vapan laajempaan Tiimiäly-valmennuskokonaisuuteen ja tarjoaa kattavan katsauksen voittavan tiimin rakentamisen näkökulmiin.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tunnistaa omia ja muiden vahvuuksia sekä hyödyntää niitä voittavien tiimien rakentamisessa. Koulutuksessa sukelletaan muuttuvaan työelämään ja tulevaisuuden työelämätaitoihin. Opit käytännön harjoituksia siitä, miten tiimiin rakennetaan motivaatiota ja merkitystä, tuloksellista vuorovaikutusta sekä muutoskyvykkyyttä.

Koulutus kestää aamupäivän. Saat koulutuksesta uusia näkökulmia työelämän murrokseen sekä käytännön harjoituksia voittavan tiimin rakentamiseen.

Koulutus järjestetään alkuvuodesta 2019 kaksi kertaa: perjantaina 15.2. klo 8.30–12 ja keskiviikkona 12.3. klo 12–15.30 Vapan tiloissa (Bulevardi 21, Helsinki). Koulutuksen hinta on 375 euroa per osallistuja. Kurssihinta laskutetaan ilmoittautuneilta erikseen.

Kouluttaja:

Satu Irisvik työskentelee Vapalla advisorina ja valmentajana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus mediasta, kriisiviestinnästä ja valmennuksista. Hänellä on vahva ja laaja ymmärrys viestinnästä sekä ihmisten ja organisaatioiden välisestä vuorovaikutuksesta muuttuvassa maailmassa. Hän on myös kirjoittanut kirjan diginatiivien lasten mediakasvatuksesta nimeltä “Kuinka kasvattaa diginatiivi” (S&S, 2017).

Ilmoittaudu mukaan tästä, paikat täyttyvät nopeasti!