Haluatko mukaan monipuolisiin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän hommiin hyvässä seurassa? Nyt sinulla on tilaisuus hakea osaksi Vapan työyhteisöä.

Haemme syksyn 2019 harjoittelujaksolle tuottaja- ja sisällönsuunnittelijaharjoittelijoita – sekä muita markkinointiviestinnän osaajia. Harjoittelujakson aikana pääset tekemään töitä Suomen suurimpien ja nousevien brändien kanssa inspiroivassa seurassa.

Mitä odotamme?

      Kiinnostusta digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin jatkuvasti muuttuvaan maailmaan

      Rohkeutta, näkemyksellisyyttä ja oma-aloitteisuutta

      Työkokemusta (esimerkiksi työt, järjestötoiminta ja vapaaehtoisprojektit)

      Näytteitä osaamisestasi: mitä olet kirjoittanut, kuvannut, kuvittanut, twiitannut…

Älä huoli, sinun ei tarvitse osata kaikkea. Tärkeintä on, että olet asenteeltasi positiivisen utelias etkä epäröi pyytää apua. Harjoittelijana olet meillä ensisijaisesti oppimassa uutta ja kehittymässä ammattilaisena. Oman tiimisi lisäksi sinua tukee koko Vapan monipuolinen ja ammattitaitoinen porukka, jonka osaamista saat käyttää hyödyksi!

Katso alta tehtävien kuvaukset sekä hakuohjeet:

Tuottajaharjoittelija

Tuottajaharjoittelijana toimit aikataulutuksen, resursoinnin, raportoinnin ja projektinhallinnan tehtävissä. Olet asiakkuusvastaavan oikea käsi, joka auttaa tekemään tiimin arjesta mahdollisimman sujuvaa. Työsi on myös asiakaspalvelua: vastaat yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa siitä, että hommat etenevät yhteisten suunnitelmien mukaan myös asiakkaan näkökulmasta.

Tuottajaharjoittelijan työssä jokainen päivä on erilainen. Sujahdat monenlaisiin tilanteisiin rohkeasti etkä hätkähdä pientä painetta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen – vaikean kysymyksen yllättäessä ensireaktiosi on “joo, selvitän!”. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta tai tuottamisesta. Opinnot esimerkiksi liiketalouden, viestinnän tai tuotannon saralta ovat plussaa.

Sisällönsuunnittelijaharjoittelija

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa työvaiheessa aina briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Harjoittelujakson aikana pääset ideoimaan ja tuottamaan uudenlaisia toteutuksia ja sisältöjä aina laajoista artikkelikokonaisuuksista ytimekkäisiin copy-teksteihin.

Rakastat kirjoittamista ja ideointia, niin tiimityönä kuin itsenäisesti. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Kokemus haastattelujen tekemisestä katsotaan eduksi. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja ymmärrät eri juttutyyppien ja -tyylien mahdollisuudet. Kirjoitustaidon ohella olet utelias myös muita tarinankerronnan välineitä kuten infograafeja, podcasteja ja videoita kohtaan. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa.

Vahvuudet muualla?

Kiinnostaisiko harjoittelu Vapalla markkinointiviestinnän parissa, mutta yllä olevat toimenkuvat eivät ihan osuneet? Meidän joukossamme on monipuolista osaamista, ja tiedämme, että titteli ei aina kerro kaikkea. Olemme kiinnostuneita vahvistamaan harkkajoukkoamme myös esimerkiksi data-analytiikan, yritysviestinnän ja mediaviestinnän osaajilla. Mikä on sinun vahvuutesi markkinointiviestinnän kentällä? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Hakuohjeet ja muu info:

  • Harjoittelujakson kesto: 5.8.–20.12.2019
  • Täytä hakulomake 24.6. mennessä.
  • Kutsumme jatkoon valitut Vapalle haastatteluun.
  • Harjoittelu on palkallinen. Lisäksi tarjoamme lounasedun, aamiaisen maanantaisin ja skumppaa joka perjantai.

Lue Vapasta lisää täältä.

Mitä vielä odotat? Laita harkkahakemusta tulemaan!

Terkuin, Vapalaiset