Haluatko mukaan monipuolisiin digitaalisen viestinnän hommiin hyvässä seurassa? Nyt sinulla on tilaisuus hakea osaksi Vapan työyhteisöä.

Haemme syksyn 2018 harjoittelujaksolle sisällönsuunnittelijaharjoittelijoita, valo- ja videokuvaajaharjoittelijoita sekä graafikkoharjoittelijoita.

Mitä odotamme?

  • Kiinnostusta digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin jatkuvasti muuttuvaan maailmaan
  • Rohkeutta, näkemyksellisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Työkokemusta (esimerkiksi työt, järjestötoiminta ja vapaaehtoisprojektit)
  • Näytteitä osaamisestasi: mitä olet kirjoittanut, kuvannut, kuvittanut, twiitannut…

Älä huoli, sinun ei tarvitse osata kaikkea. Tärkeintä on, että olet asenteeltasi positiivisen utelias etkä epäröi pyytää apua. Harjoittelijana olet meillä ensisijaisesti oppimassa uutta ja kehittymässä ammattilaisena. Oman tiimisi lisäksi sinua tukee koko Vapan monipuolinen porukka, jonka osaamista saat käyttää hyödyksi!

Katso alta tehtävien kuvaukset sekä hakuohjeet.

Sisällönsuunnittelijaharjoittelija

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa työvaiheessa aina briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Harjoittelujakson aikana pääset tekemään töitä Suomen suurimpien ja nousevien brändien kanssa sekä ideoimaan ja tuottamaan uudenlaisia toteutuksia ja sisältöjä aina laajoista artikkelikokonaisuuksista ytimekkäisiin copy-teksteihin.

Rakastat kirjoittamista ja ideointia, niin tiimityönä kuin itsenäisesti. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta haastattelujen tekemisestä. Suomen kieli on sinulla hallussa ja ymmärrät eri juttutyyppien ja tyylien mahdollisuudet. Kirjoitustaidon ohella olet utelias myös muita tarinankerronnan välineitä kuten infograafeja, podcasteja ja videoita kohtaan. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa.

Videokuvaajaharjoittelija

Oletko hyvä tyyppi, joka hallitsee videokuvauksen ja leikkaamisen perusteet? Haemme visuaalisen tuotannon tiimiimme harjoittelijaa kehittymään videokuvauksen ammattilaiseksi. Pääset osallistumaan monipuolisesti mukaan tuotannon eri vaiheisiin: ideoimaan ja suunnittelemaan, valaisemaan ja kuvaamaan, äänittämään ja editoimaan.

Jos sinua luonnehditaan itsenäiseksi ja oma-aloitteiseksi ja osaat Adobe Premieren alkeet, olet meille se oikea. Tartut toimeen, uskallat ehdottaa hullujakin ideoita ja teet tarvittaessa rohkeasti itsenäisiä ratkaisuja. On myös hyvä, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta ja työnäytteitä alalta. Videokuvaajaharjoittelu suoritetaan syksyn harjoittelujaksolla osa-aikaisena, kolmena päivänä viikossa.

Valokuvaajaharjoittelija

Valokuvaajaharjoittelijan tehtävänä on avustaa Vapan valokuvaan ja videoon keskittynyttä visuaalisen tuotannon tiimiä. Avustat työssäsi sekä valokuvaajaa että stailistia kuvausjärjestelyissä ja huolehdit kuvauskalustosta. Saat tehtäväksesi myös reilusti itsenäisiä kuvaustehtäviä. Osallistut lisäksi kuvasuunnittelun luovaan prosessiin – myös hullujen uusien ideoiden kokeilu on sallittua!

Odotamme sinulta kuvankäsittelyohjelmien (Photoshop & Lightroom) hyvää hallintaa, studiotyöskentelyn ja valaisun perusymmärrystä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuvauskeikoilla. Järjestelmällisyys, joustavuus ja stressinsietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Asenne kuitenkin ratkaisee – haluat oppia paljon ja ottaa harjoitteluajastasi kaiken irti! Harjoittelupaikka on ihanteellinen valokuvauksen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Valokuvaajaharjoittelu suoritetaan syksyn harjoittelujaksolla osa-aikaisena, kolmena päivänä viikossa.

Graafikkoharjoittelija

Graafikkoharkkana sinulta odotetaan oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta alaa kohtaan sekä kiitettävää määrää aiempaa kokemusta ja monipuolisia työnäytteitä. Tunnet erilaiset digiympäristöt, tartut lennosta ideoihin ja tuotat niistä verkossa leviävää silmäkarkkia.

Vapalla pääset tekemään monipuolisten brändien parissa mm. infografiikkaa, kuvittamista, esiasteen leiskoja ja taittohommia. Työtehtävät vaativat InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin sujuvaa hallintaa. Animointitaidot ovat plussaa!

Hakuohjeet ja muu info:

  • Harjoittelujakson kesto: 6.8.–21.12.2018
  • Hakemukset 15.6.2018 mennessä osoitteeseen rekry@vapamedia.fi otsikolla: Vapan harkkahaku, Oma Nimi, mitä paikkaa haet
  • Kutsumme jatkoon valitut Vapalle haastatteluun.
  • Harjoittelu on palkallinen. Lisäksi tarjoamme lounasedun, aamiaisen maanantaisin ja skumppaa joka perjantai.

 

Lue Vapasta lisää täältä.

Hausta lisätietoja antaa:

Tiina Takala, p. 040 848 7648, email: tiina.takala@vapamedia.fi

 

Mitä vielä odotat? Laita harkkahakemusta tulemaan!

 

Jos olet jo lähettänyt meille hakemuksen syksylle 2018, ei hätää – hakemukset ovat tallessa ja käymme ne läpi. Sinun ei siis tarvitse hakea harjoittelupaikkaa uudestaan, mutta voit tehdä sen, mikäli hakemuksesi tiedot ja taidot ovat päivittyneet.

 

Terkuin, Vapalaiset