Haluatko mukaan monipuolisiin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän hommiin hyvässä seurassa? Nyt sinulla on tilaisuus hakea osaksi Vapan työyhteisöä!

Haemme kevään 2019 harjoittelujaksolle tuottaja-, sisällönsuunnittelija- sekä graafikkoharjoittelijoita.

Mitä odotamme?

 • Kiinnostusta digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin jatkuvasti muuttuvaan maailmaan
 • Rohkeutta, näkemyksellisyyttä ja oma-aloitteisuutta
 • Työkokemusta (esimerkiksi työt, järjestötoiminta ja vapaaehtoisprojektit)
 • Näytteitä osaamisestasi: mitä olet kirjoittanut, kuvannut, kuvittanut, twiitannut…

Älä huoli, sinun ei tarvitse osata kaikkea. Tärkeintä on, että olet asenteeltasi positiivisen utelias etkä epäröi pyytää apua. Harjoittelijana olet meillä ensisijaisesti oppimassa uutta ja kehittymässä ammattilaisena. Oman tiimisi lisäksi sinua tukee koko Vapan monipuolinen porukka, jonka osaamista saat käyttää hyödyksi!

Katso alta tehtävien kuvaukset sekä hakuohjeet.

Tuottajaharjoittelija

Tuottajaharjoittelijana toimit aikataulutuksen, resursoinnin, raportoinnin ja projektinhallinnan tehtävissä. Olet asiakkuusvastaavan oikea käsi, joka auttaa tekemään tiimin arjesta mahdollisimman sujuvaa. Työsi on myös asiakaspalvelua: vastaat yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa siitä, että hommat etevät yhteisten suunnitelmien mukaan myös asiakkaan näkökulmasta.

Tuottajaharjoittelijan työssä jokainen päivä on erilainen. Sujahdat monenlaisiin tilanteisiin rohkeasti etkä hätkähdä pientä painetta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen – vaikean kysymyksen yllättäessä ensireaktiosi on “joo, selvitän!” Sinulla on jo jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta tai tuottamisesta. Opinnot esimerkiksi liiketalouden, viestinnän tai tuotannon saralta ovat plussaa.

Sisällönsuunnittelijaharjoittelija

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa työvaiheessa aina briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Harjoittelujakson aikana pääset tekemään töitä Suomen suurimpien ja nousevien brändien kanssa sekä ideoimaan ja tuottamaan uudenlaisia toteutuksia ja sisältöjä aina laajoista artikkelikokonaisuuksista ytimekkäisiin copy-teksteihin.

Rakastat kirjoittamista ja ideointia, niin tiimityönä kuin itsenäisesti. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Kokemus haastattelujen tekemisestä katsotaan eduksi. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja ymmärrät eri juttutyyppien ja tyylien mahdollisuudet. Kirjoitustaidon ohella olet utelias myös muita tarinankerronnan välineitä kuten infograafeja, podcasteja ja videoita kohtaan. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa.

Graafikkoharjoittelija

Graafikkoharkkana sinulta odotetaan oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta alaa kohtaan sekä kiitettävää määrää aiempaa kokemusta ja monipuolisia työnäytteitä. Tunnet erilaiset digiympäristöt, tartut lennosta ideoihin ja tuotat niistä verkossa leviävää silmäkarkkia.

Vapalla pääset tekemään monipuolisten brändien parissa mm. infografiikkaa, kuvittamista, esiasteen leiskoja ja taittohommia. Työtehtävät vaativat InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin sujuvaa hallintaa. Animointitaidot ovat plussaa!

Hakuohjeet ja muu info:

 • Harjoittelujakson kesto: 7.1.–28.6.2019
 • Täytä hakulomake 14.11. mennessä.
 • Kutsumme jatkoon valitut Vapalle haastatteluun.
 • Harjoittelu on palkallinen. Lisäksi tarjoamme lounasedun, aamiaisen maanantaisin ja skumppaa joka perjantai.

 

Lue Vapasta lisää täältä. Hausta voit kysyä lisätietoja sähköpostitse: emma.nikka@vapamedia.fi tai puhelimitse:

 • Tuottajaharjoittelusta Account Manager Emma Nikalta p. 045 112 8224 torstaina 8.11. klo 10–11 tai keskiviikkona 14.11. klo 15–16.
 • Sisällönsuunnitteluharjoittelusta Senior Content Designer Veera Argillanderilta p. 050 490 2694 maanantaina 5.11. klo 14–15 tai keskiviikkona 14.11. klo 9–10.
 • Graafikkoharjoittelusta Junior Creative Sara Kanaselta p. 050 432 6347 tiistaina 6.11. klo 13–14 tai torstaina 15.11. klo 15–16.

 

Mitä vielä odotat? Laita harkkahakemusta tulemaan!

Terkuin, Vapalaiset

 

PS. Täältä voit lukea lisää, millainen meininki aiemmilla harkoilla on Vapalla ollut:

Kurkista tulevaisuuteen: Vapan harkat esittäytyvät

#vapanharkka2017, syksy edition

#vapanharkka17, keitä he ovat?