Oletko yksi heistä, jotka ymmärtävät logiikan nykyaikaisen mainonnan takana – missä, miten ja keille kannattaa mainostaa, miten mainonnan hyötyä voi aidosti mitata ja miten tuloksista voi raportoida? Entä oletko halukas liittymään osaksi Vapan timanttista työyhteisöä ja nauttimaan perjantaiskumpasta sekä hyvästä eteenpäin menemisen meiningistä kanssamme? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Mitä odotamme hakijalta?

Hallitset sosiaalisen median-, display-, RTB-, sekä hakukonemainonnan ostamisen perusteet ja tekniikat. Sinulla on selvä näkemys siitä, kuinka mainonnan mittaamista tehdään käytännössä, ja miten voimme raportoida sekä analysoida mainonnan tehoja. Ymmärrät, mitä on mainonnan trafikointi ja kuinka kampanjoita ylläpidetään.

Odotamme lisäksi pelkäämätöntä asennetta teknologiaa ja uusia työkaluja kohtaan, hyvää organisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä työtavoissa.

Meillä pääset kehittämään kampanjasuunnittelua ja mediaostamista sekä niihin liittyviä prosesseja. Lisäksi toimit digitaalisen mainonnan ja mediaostamisen sparraajana ja asiantuntijana talon sisällä ja jalkautat parhaita käytäntöjä tiimeihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kiinnostavassa edelläkävijäorganisaatiossa sekä kehityspolun, joka kiinnostuksesi ja halukkuutesi mukaan voi viedä sinut tulevaisuudessa esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän strategin työtehtäviin. Lisäksi saat ympärillesi osaavan joukon vapalaisia, maanantaisin aamiaista ja perjantaisin skumppaa.

Hakuohjeet ja muu info:

  • Hakemukset ja tehtäviin liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen ida.virkki@vapamedia.fi
  • Laita hakemusviestisi otsikko muotoon “Hakemus – Hakemasi rooli”
  • Haku on auki toistaiseksi, tai kunnes tehtävään sopiva hakija löytyy
  • Tehtävistä voit esittää myös lisäkysymyksiä puhelimitse keskiviikkona 30.5. klo 9.00–10.00 välisenä aikana tai perjantaina 1.6. klo 13–15 välisenä aikana soittamalla numeroon 050-3653782 / Ida Virkki, Account Director.

 

Vapa on sisältö- ja viestintäkumppani yrityksille, jotka haluavat menestyä digitalisaation tuoman muutoksen keskellä. Uskomme, että menestyneen yrityksen takana on vetovoimainen tarina, sitoutuneet ihmiset ja sidosryhmät sekä teknologian ja datan parempi hyödyntäminen.  Asiantuntijaliiketoimintamme rakentuu 50 timanttisen tekijän ympärille. Olemme sisältömarkkinoinnin pioneereja Suomessa, mutta tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti modernin markkinointiviestinnän suunnittelussa ja tuotannossa – jakelua, dataa ja insightia unohtamatta.