Etsimme Vapalle kokeneita tekijöitä ja rohkeita ajattelijoita monipuoliseen asiakastyöhön. 

Meillä kaiken tekemisen ytimessä on kyse 
toimintaa suuremmasta tarinasta, sitoutuneista ihmisistä sekä 
teknologian ja datan tehokkaasta käytöstä. Työskentelemme Suomen johtavien sekä monien kansainvälisten eri toimialojen organisaatioiden näkemyksellisenä kumppanina.

Jos omaat vahvaa osaamista sekä kokemusta eri alojen asiakkuuksien vetämisestä, haluamme sinut osaksi Vapan markkinointiviestinnän monipuolista joukkoa ja lähes 50 vapalaisen tiimiä. Haemme huippuosaajaa avoimin mielin – vakuuta meidät siitä, miksi tarvitsemme juuri sinut ja rakennamme työnkuvasi osaamisesi mukaan.

Etsimme ammattilaista, joka sopii kuvaukseen:

  • Tarjoat meille vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä.
  • Nautit myyntityöstä ja asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä, mutta pidät samalla langat tukevasti käsissä vaihtelevissakin projekteissa.
  • Sinulla on jo vuosien varrella kertynyttä kokemusta itsenäisestä asiakkuuksien tai projektien vetämisestä. Toimistotausta ja erityistuntemus esimerkiksi ostetun näkyvyyden, modernin markkinoinnin työkalujen, sosiaalisen median tai työnantajamielikuvan parissa työskentelystä sekä muusta Vapan asiakkuuksille hyödyllisestä osaamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Vapan tiimeihinsä lisävahvistusta hakevat asiakkuusjohtajat:

  • Jasmiina Riikonen 28.11. klo 8.30-10 ja 4.12. 15.30-17 040 577 4055
  • Tiina Takala 29.11. klo 9-10.30 ja 5.12. klo 16-17 040 848 7648

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: ACCOUNT MANAGER / CONSULTANT”. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Laita hakemus pian, sillä täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Mikä Vapa?

Olemme strategisen markkinointiviestinnän kumppani ja Suomen johtava sisältömarkkinoinnin toimisto. Lue lisää vapamedia.fi.