Vapa on nimittänyt Jori Juutin myyntijohtajakseen. Juuti saapuu Vapalle ennen kaikkea luomaan myynnin prosesseja ja kulttuuria, mutta toimii mukana asiakastyössä.

Juutilla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus asiantuntijamyynnin kehittämisestä. Hän on aiemmin toiminut myynnin ja liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä mm. Digitalist Groupissa ja InterQuestilla.

Juutin tavoitteena on auttaa Vapaa siirtymään seuraavaan vaiheeseen myynnin käytäntöjä kehittämällä: “Vapan kasvu varmistetaan jatkossakin luomalla toiminnan tueksi myyntiin liittyviä prosesseja ja kulttuuria sekä asiakaslähtöisiä käytäntöjä”, hän painottaa.

Juuti valitsi Vapan, koska oli vaikuttunut Vapan vahvasta työstä datajohtoisen markkinointiviestinnän parissa. Yhtälöön hän aikoo tuoda lisää asiakaslähtöisyyttä kehittäviä käytäntöjä: “Asiakasymmärrys yhdessä Vapan ketterien toimintamallien ja huippuosaajien kanssa sallii sen, että yritys pystyy olemaan ajan hermolla ja reagoimaan siihen, mitä markkinassa tapahtuu.”

Vapan toimitusjohtaja Noora Wuolanne kertoo Jorin olevan tärkeä osa Vapan kasvua: “Jokaisen nopeasti kasvavan yrityksen on mietittävä entistä vahvempia myyntiprosesseja. Omalla, asiakaslähtöisellä myyntiroolillaan Jori on mahdollistamassa Vapan asiakkaille uudistuvan yrityksen menestystekijöitä: erinomaista tarinankerrontaa, osallistavaa kulttuuria sekä ketterää teknologian ja datan käyttöä.”, hän kertoo.