Vapa on ratkaisukeskeinen strategisen markkinointiviestinnän kumppani ja Suomen paras sisältömarkkinoinnin toimisto.

Vapa etsii järjestelmällistä ja kehittämishaluista hallinto- ja HR-päällikköä joukkoonsa!

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja tavoitteenasi on varmistaa Vapan hallinto- ja henkilöstoasioiden sujuvuus sekä niiden kehittyminen entistä paremmiksi. Vedät Vapan hallinto- ja HR-toimintoja ja vastaat näiden toteuttamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä First Impression Managerin, toimitusjohtajan, Vapan asiantuntijoiden sekä ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Vastaat työssäsi muun muassa osto- ja myyntilaskujen hallinnoinnista, viranomaisilmoituksista ja laitehankinnoista. Työhösi kuuluu Vapan käytännöntason työsuhdeasiat, esimerkiksi palkkoihin, verokortteihin, työterveyshuoltoon ja perehdytykseen liittyviä asioita. Olet vastuussa Vapan sopimuksista, kuten alihankintasopimuksista ja palveluiden kilpailuttamisesta.

Etsimämme kollega on järjestelmällinen, proaktiivinen ja kehittämishaluinen tekijä, jolta löytyy kokemusta hallinnon ja HR:n tehtävistä. Olet tarkka, vastuuntuntoinen, viestit sujuvasti ja kykenet pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti. Haluat viedä Vapan hallinnon ja HR:n prosesseja eteenpäin kehittämällä tehokkaampia ja parempia työskentelytapoja. Motivoidut asioiden sujuvuuden varmistamisesta muiden töiden helpottamiseksi.

Edellytämme:

 •    Hallinnon ja talouspuolen osaamista työkokemuksen kautta
 •    Kiinnostusta ja näkemystä HR-asioihin
 •    Järjestelmällistä, proaktiivista ja kehittämishaluista työotetta
 •    Projektinhallinnan erinomaista osaamista
 •    Sujuvaa suomen kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Miten haen?

 •    Hakemukset palkkatoiveineen ja tehtäviin liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen noora.wuolanne@vapamedia.fi
 •    Laita hakemusviestisi otsikko muotoon “Hakemus – Hallinto ja HR-päällikkö”.
 •    Tehtävistä voit esittää myös lisäkysymyksiä puhelimitse perjantaina 18.5. klo 9-10 välisenä aikana, tai keskiviikkona 23.5. klo 13-14 välisenä aikana soittamalla numeroon 045 35 45 833, Noora Wuolanne, CEO.
 •    Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
 •    Toivomme sinun olevan valmis aloittamaan mahdollisimman pian.
 •    Haettava paikka on auki toistaiseksi, tai kunnes sopiva tekijä löytyy.

 

Vapa on sisältö- ja viestintäkumppani yrityksille, jotka haluavat menestyä digitalisaation tuoman muutoksen keskellä. Uskomme, että menestyneen yrityksen takana on vetovoimainen tarina, sitoutuneet ihmiset ja sidosryhmät sekä teknologian ja datan parempi hyödyntäminen.  Asiantuntijaliiketoimintamme rakentuu 50 timanttisen tekijän ympärille. Olemme sisältömarkkinoinnin pioneereja Suomessa, mutta tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti modernin markkinointiviestinnän suunnittelussa ja tuotannossa – jakelua, dataa ja insightia unohtamatta.