Oletko sinä uusi vapalainen?

Vapalla kaiken tekemisen ytimessä on kyse toimintaa suuremmasta tarinasta, sitoutuneista ihmisistä sekä teknologian ja datan tehokkaasta käytöstä. Työskentelemme Suomen johtavien sekä monien kansainvälisten eri toimialojen organisaatioiden näkemyksellisenä kumppanina. Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiä, rakentamaan brändiä ja luomaan voittavaa kulttuuria markkinoinnin sekä viestinnän ratkaisujen avulla.

Haemme joukkoomme kokenutta Account Manageria, joka toimii asiakkaan ensisijaisena kontaktihenkilönä. Account Managerin vastuulla on johtaa ja kehittää asiakkuutta, johtaa projektit alusta loppuun sekä ohjata tiimin työtä. Teemme työtä tiiviisti yhteistyössä niin työkavereiden kuin asiakkaidemmekin kanssa. Notkean ja sujuvan yhteistyön mahdollistaa lämmin, hauska ja tukeva yhteishenki!

Haemme huippuosaajaa avoimin mielin – vakuuta meidät siitä, miksi tarvitsemme juuri sinut, niin rakennamme työnkuvasi osaamisesi mukaan. Vapalla jokainen toimii myös hiukan oman roolinsa rajojen ulkopuolella ja pääsee haastamaan itseään niin paljon kuin haluaa. 

Etsimme ammattilaista, joka sopii kuvaukseen:

Tarjoat meille vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä.

Nautit myyntityöstä ja asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä, mutta pidät samalla langat tukevasti käsissä vaihtelevissakin projekteissa.

Sinulla on jo vuosien varrella kertynyttä kokemusta itsenäisestä asiakkuuksien tai projektien vetämisestä.

Kerro meille myös erityisosaamisestasi. Toimistotausta ja tuntemus esimerkiksi ostetun näkyvyyden, modernin markkinoinnin työkalujen, sosiaalisen median tai työnantajamielikuvan parissa työskentelystä sekä muusta Vapan asiakkuuksille hyödyllisestä osaamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Client Director Tiina Takala 10.6. klo 15-17 ja 14.6. klo 15-16 numerosta 0408487648.

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: ACCOUNT MANAGER”. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Laita hakemus pian – haku päättyy 18.6.2019.

Mikä Vapa?

Olemme strategisen markkinointiviestinnän kumppani ja Suomen johtava sisältömarkkinoinnin toimisto. Lue lisää vapamedia.fi.