Oletko sinä uusi vapalainen?

Vapalla kaiken tekemisen ytimessä on kyse toimintaa suuremmasta tarinasta, sitoutuneista ihmisistä sekä positiivisen muutoksen tukemisesta. Työskentelemme Suomen johtavien sekä monien kansainvälisten eri toimialojen organisaatioiden näkemyksellisenä kumppanina. Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiä, rakentamaan brändiä ja luomaan voittavaa kulttuuria markkinoinnin sekä viestinnän ratkaisujen avulla.

Haemme joukkoomme näkemyksellistä copy-taustaista creativea. Vastuullasi on ratkoa asiakkaidemme haasteita luovasti ja strategisesti ja kiteyttää asiakkaidemme liiketoiminta puhutteleviksi konsepteiksi ja viesteiksi. Haemme osaajaa, jolla on kokemusta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Etsimme ammattilaista, joka sopii kuvaukseen:

  • Tarjoat meille vahvaa näkemystä siitä, mihin markkinoinnin ja viestinnän kenttä on kehittymässä.
  • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta, markkinasta ja kohderyhmistä. Osaat hakea ja käyttää insightia työsi pohjana.
  • Olet hyvä kiteyttäjä ja punaisen langan etsijä – osaat yhdistää asiakasyrityksen ja kohderyhmän toiveet ja tarpeet.
  • Osaat tuottaa puhuttelevia ja aikaa kestäviä konsepteja ja jalkauttaa niitä kanavariippumattomasti.
  • Sinulla on jo kokemusta itsenäisestä luovasta ja/tai strategisesta työstä, pystyt kantamaan luovan vastuun omista projekteistasi.

Kerro meille myös erityisosaamisestasi. Toimistotausta ja tuntemus esimerkiksi modernin markkinoinnin työkalujen, sosiaalisen median tai työnantajamielikuvan parissa työskentelystä sekä muusta Vapan asiakkuuksille hyödyllisestä osaamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vapan luova johtaja Aurinna Weisman 9.8. klo 12–14 ja 15.8. klo 14-16 numerosta 050 3676 102.

Vakuuta meidät osaamisestasi avoimella hakemuksella mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “HAKEMUS: COPY CREATIVE”. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi, halutessasi myös työnäytteitä. Laita hakemus pian – haku päättyy heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikä Vapa?

Olemme strategisen markkinointiviestinnän kumppani ja Suomen johtava sisältömarkkinoinnin toimisto. Lue lisää vapamedia.fi.