Vapa Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Heli Hytönen (M.Sc).

17.1.2022 aloittava Hytönen on aiemmin työskennellyt Marketing Clinicin strategiakonsulttina, Dynamo&Sonin strategiajohtajana ja vastuullisen liiketoiminnan konsultointipalveluita tarjoavan Gaia Consultingin palveluksessa.

”Vaikutuimme Helin vahvasta strategisesta taustasta ja hänen monipuolisesta osaamisestaan brändien ja liiketoiminnan rajapinnassa. Helillä on kaikki valmiudet luotsata Vapa kohti yrityksen seuraavaa vaihetta, jossa jatkamme kasvu-uralla ja kehitämme strategisia markkinoinnin palveluitamme. Odotamme innolla yhteistä matkaa”, mainitsevat Vapan perustajat Ida Hakola ja Ilona Hiila.

”Vapan kyky haastaa oman toimialansa konventioita ja ratkaista modernin markkinoinnin haasteita luovasti veti minua puoleensa. Digitalisoituvat kauppapaikat, pitkittynyt pandemia ja ilmastokriisi muovaavat yhä voimakkaammin kuluttajien odotuksia ja käyttäytymistä. Nämä asettavat brändeille uudenlaisia haasteita merkityksellisten kohtaamisten luomisessa. Ristipaineiden keskellä autamme tunnistamaan olennaisen sekä rakentamaan metelistä esiin nousevia ja vaikuttavia brändejä. Vapa on perimältään vaihtoehtotoimisto, ja tällä tiellä pysymme. Meidän kanssamme katsot maailmaa toisin silmin – jotta sinutkin nähtäisiin toisin.”

Helin tavoittaa numerosta +358 40 826 6857 sekä osoitteesta heli.hytonen@vapamedia.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!