Vahvassa kasvuvauhdissa oleva Vapa on nimittänyt Satu Irisvikin viestinnän Advisoriksi. Irisvik saapuu Vapalle vahvistamaan valmennusten ja kriisiviestinnän osaamista, jotka hän nimeää intohimoikseen.

Edelliset kaksi vuotta Irisvik on työskennellyt Milttonilla, jossa hänen vastuualueisiinsa on kuulunut kriisiviestinnän, mediaviestinnän sekä valmennusten asiantuntijatehtäviä. Irisvikillä on myös pitkä tausta toimittajana.

Irisvik korostaa ihmisten välisen vuorovaikutuksen merkitystä kaikessa viestinnässä, sillä digitalisaatio on tuonut mukanaan myös lieveilmiöitä – viestinnän nopeuden ja vuorovaikutuksen sävyjen hämärtymisen. Tämä vaatii organisaatioilta myös yhä enemmän ja enemmän kykyä ennakoida:

”Sosiaaliset taidot punnitaan kriistiviestintä- ja mediaviestintätilanteissa – jos ihmiset eivät opi vuorovaikutustaitoja, he eivät näissä tilanteissa pärjää.”

Vapan toimitusjohtaja Noora Wuolanne kertoo Irisvikin olevan tärkeä uusi palanen Vapan uuden strategian näkökulmasta:

“Vapa tahtoo auttaa yrityksiä uudistumaan luomalla ostopolkua tukevia tarinoita ja rakentamalla vuorovaikutteista organisaatiokulttuuria – dataa sekä teknologiaa hyödyntäen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme Sadun kaltaisen vuorovaikutusammattilaisen mukaan Vapan asiantuntijajoukkoon.”