Vapa Media sai haltuunsa koskettavan kannanoton rap-artisti Cheekin tiedotustilaisuuden ympärille syntyneeseen kohuun.

Rap-artisti Cheek piti eilen tiistaina tiedotustilaisuuden Kämp-hotellin Peilisalissa. Lehdistön edustajille muutamaa päivää aiemmin lähetetyssä niukkasanaisessa kutsussa oli luotu salamyhkäistä tunnelmaa pimittämällä tilaisuuden aihe.

Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, on tosi taitava ja cool ja itsevarma ja menestynyt suomalainen pitkän linjan musiikintekijä. Kämp on perinteikäs helsinkiläinen hotelli, jonka Peilisali on tosi näyttävä ja kallis ja fiini ja glamoröösi paikka.

Käärme paratiisissa

Upeiden puitteiden ylle ehti kuitenkin muutamassa päivässä kertyä tummia pilviä. Tilaisuuteen olisi halunnut päästä myös tosi negatiivinen toimittaja Oskari Onninen, joka Rumba-lehteen kirjoittamassaan arviossa tyrmää Tiihosen viimeisimmän albumin.

Tiihosen kaltaiselle suurmiehelle Onnisen raakkumiset epäilemättä ovat pelkkää kärpäsen surinaa. Silti kalikka taisi kalahtaa, sillä artisti epäsi Onniselta pääsyn tilaisuuteen.

”En halunnut negatiivista energiaa taloon”, Tiihonen totesi Ilta-Sanomille.

Nuiva arvostelu on selvästikin jäänyt harmittamaan. On surullista, että kaiken maailman latistusmankelit pilaavat ilon Tiihosen kaltaisilta herkiltä neroilta.

Totuus tulee lapsen suusta

Onneksi totuus on lapsissa, kuten Cheekin levymyyntiä seuranneet tietävät. Vapa Media sai haltuunsa koskettavan kirjeen 6-vuotiaalta Tiitukselta. Napero vetoaa sydäntäsärkevästi Tiihoseen, jotta tämä unohtaisi Onnisen puheet. Pikku-Tiituksen luvalla julkaisemme kirjeen ennen kuin toimitamme sen Korvatunturille.

Yritä voimaantua Pikku-Tiituksen kirjeestä Jare! Kaikki on ihan hyvin!

Comments are closed.