Kuka lohduttaisi Cheekiä?


Vapa Media sai haltuunsa koskettavan kannanoton rap-artisti Cheekin tiedotustilaisuuden ympärille syntyneeseen kohuun.

Rap-artisti Cheek piti eilen tiistaina tiedotustilaisuuden Kämp-hotellin Peilisalissa. Lehdistön edustajille muutamaa päivää aiemmin lähetetyssä niukkasanaisessa kutsussa oli luotu salamyhkäistä tunnelmaa pimittämällä tilaisuuden aihe.

Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, on tosi taitava ja cool ja itsevarma ja menestynyt suomalainen pitkän linjan musiikintekijä. Kämp on perinteikäs helsinkiläinen hotelli, jonka Peilisali on tosi näyttävä ja kallis ja fiini ja glamoröösi paikka.

Käärme paratiisissa

Upeiden puitteiden ylle ehti kuitenkin muutamassa päivässä kertyä tummia pilviä. Tilaisuuteen olisi halunnut päästä myös tosi negatiivinen toimittaja Oskari Onninen, joka Rumba-lehteen kirjoittamassaan arviossa tyrmää Tiihosen viimeisimmän albumin.

Tiihosen kaltaiselle suurmiehelle Onnisen raakkumiset epäilemättä ovat pelkkää kärpäsen surinaa. Silti kalikka taisi kalahtaa, sillä artisti epäsi Onniselta pääsyn tilaisuuteen.

”En halunnut negatiivista energiaa taloon”, Tiihonen totesi Ilta-Sanomille.

Nuiva arvostelu on selvästikin jäänyt harmittamaan. On surullista, että kaiken maailman latistusmankelit pilaavat ilon Tiihosen kaltaisilta herkiltä neroilta.

Totuus tulee lapsen suusta

Onneksi totuus on lapsissa, kuten Cheekin levymyyntiä seuranneet tietävät. Vapa Media sai haltuunsa koskettavan kirjeen 6-vuotiaalta Tiitukselta. Napero vetoaa sydäntäsärkevästi Tiihoseen, jotta tämä unohtaisi Onnisen puheet. Pikku-Tiituksen luvalla julkaisemme kirjeen ennen kuin toimitamme sen Korvatunturille.

Yritä voimaantua Pikku-Tiituksen kirjeestä Jare! Kaikki on ihan hyvin!

Kommentit

Posken oma trolli, ois voinu samantien allekirjottaa Cheek 6v.

Vastaa

Epäilen kirjeen aitoutta. Teksti kirjoitusasuineen kalskahtaa jotenkin feikiltä, 6-vuotias tekee yleensä enemmän virheitä, mm. James Bond on kirjoitettu oikein.

Vastaa

Jees, tää kirje ei ole aitoa kuusi vuotiasta nähnytkään. Suorat rivit, selkeä tasainen sanaväli, ainoa selvä kirjoitusvirhe kliseinen joulupuki…

Trolololloo…

Vastaa

Hohhoijjaa, spekuloidaan vaan että on liian vähän kirjoitusvirheitä. Kyllä on varmasti epäaito joo, jos ei kirjoitusvirheitä ole. Kyllä minä ainakin tuossa iässä kysyin vanhemmilta apua kun joulupukille kirjoitin ja näin kirjoitusvirheetkin karsiutuivat. Niin ja ehkei myöskään Cheekillä itsellään ole tällaiseen pahemmin aikaa.

Vastaa

Ei selvästikkää 6V käsialaa ei kai kukaan lapsi kirjoita s väärinpäin ei minunkaan siskontyttö kirjoita vaikka onkin 2v

Vastaa

naurettavaa feikki mikä feikki

Vastaa

paha sanoo onko aito vai ei, mut kyllä meijän esikoisella 6 vuotiaana oli s usein väärin päin ja apua pyydettiin sanojen kirjoittamiseen meiltä vanhemmilta. miks aina kaikkea aletaan heti epäilee? ihan ku cheek ei ilman tällast sais huomioo. kateellisten panettelua ;D

Vastaa

ei mulla muuta.

Vastaa

Ootte liian ilkeitä. Kyllävtoi on ton pojan omaa tekstiä.

Vastaa

no miten nii ei vois olla 6.vuotiaan pojan itse kertoma aivan hyvin voi. eli en epäile etteikö aito ois

Vastaa

Onko tämän uutisen pointti se, onko tämä kirje aito?
Kiinnostaisiko jotain 6-vuotiasta tämä naurettava riita?

Ehkäpä tämä nyt on vain yhdenlainen kannanotto. Sen on kirjoittanut varmaankin sama ihminen, joka kirjoitti koko artikkelin.

Vastaa

Kyllä mä luulen, et vanhemmilta on apua pyydetty, niinku pitääkin.

Ja yhä useampi lapsi pelailee tabilla yms, ni kyllä niiden kielellinen älykkyys kehittyy.

Vastaa

Ei ole aito, koska ei kukaan 6-v edes tiedä mitä tarkoittaa että Cheekin levy myisi Kultaa saatika että ei haluaisi itse Joululahjoja

Vastaa

No kyllä tuo oikeestaan 6 vuotiaan käsialalta näyttää. En itsekkään osannut vielä 5 vuotiaana kirjoittaa S kirjainta oikein päin.

EPÄILEN ETTÄ ON AITO

EI TARVI HETI TULLA VALITTAA ET EI OIS AITO…

Vastaa

on tos virheitä!!!! esim toi joulupukki on kirjotettu joulupuki,että on kirjotettu etä, niin et voi kuulkaas olla!! ja kirjamet on miten sattuu rivillä ja kirjaimii väärin päi :p kattokaapas kuulkas vähä paremmi nii rupee virheitä löytyy 😛

Vastaa

Kyllä voi 6 vuotias lapsi tietää että mitä tarkoittaa että levy myy kultaa.

OOTTE VAAN KATEELLISIA.

Vastaa

Ootteko oikeesti noin helvetin kateellisia? Kyllä minäki osasin iha hyvin kirjottaa ton ikäsenä… tässä mitää epäiltävää ole! Tää on vaan tosi söpöä! 🙂

Vastaa

Kyllä itse ainakin luulen että on feikki, koska kuka 6-vuotias tietää mitään tuollaista… ”jos cheekin levy myy kultaa” ei oikein kuulosta 6-vuotiaan puheelta..mutta eihän sitä tiedä.

Vastaa

SÄÄLITTÄVÄÄ TÄLLANEN KUUSI VUOTIAIDEN KIRJEIDEN LEVITTÄMINEN INTTER NETTIIN ENTÄS SITTEN KUN LAPSI NÄKEE TÄMÄN VANHANA TAI KOULUSA LÖYTÄVÄT JA KIUSAAVAT HÄPEÄISITE -kysym vaan 58

Vastaa

Feikkikirje! Jos lapsi osaa kirjoittaa omaan nimeensä S-kirjaimen oikein, niin miksi kirjeessä jokainen S on väärinpäin?

Vastaa

Ihan hyvin tuo voi olla aito. Lapset ottavat ympäristöstä paljon tietoa, vaikka ei tietäisi mitä tarkoittaa kun levy myy kultaa voi silti tajuta sen, että se on hyvä juttu ja näin haluaa toivoa sitä.

Vastaa

Täälläpä on monta terävää salapoliisia kommentoimassa. Onhan tämä nyt aivan selvästi 6-vuotiaan Tiituksen kirjoittama teksti! Haters gonna hate, sanoisi Tiitus nyt teille.

Vastaa

Kokemuksesta voin sanoa, että HYVIN harva 6-vuotias kirjoittaa sisällöllisesti noin selkeää tekstiä… Ja tosiaan teksti nätiessä riveissä, sanavälit ja vielä viimeinen pätkä laitettu eri osaan… Kyllä taitaa olla aikuisen vasemmalla kädellä laatima kirje….

Vastaa

No itseasiassa eihän yleensä kuusi vuotiaat edes osaa kirjoittaa? Nehän vasta opettelevat sitä koulussa. Ja en usko että lapsi osaa selittää noin aikuismaisesti tai ilman virheitä. ’jos cheekin levy myy kultaa” empä usko että 6 vuotiaat näin tokaisevat!

Vastaa

ja jos tajuaisi kunnolla kaiken niin kait sitä toivoisi, että levy myy vaikkapa triplaplatinaa.. (levyhän on myynnyt jo nimittäin ainakin tuplaplatinaa)

Vastaa

RELATKAA HEI!

Tää on huumoria. This is humour.

Vastaa

Mitä väliä?

Vastaa

Mulle opetettiin pienenä jo päiväkodissa 4-vuotiaasta lähtien kirjoittamista ja vähän kaunokirjoitustakin joten en yhtään ihmettele vaikka nämä ”suorat rivit” tulisikin 6- vuotiaalta. Perheessä juuri tällä hetkellä 5- ja 6- vuotiaat muksut ja vanhempi kyllä kirjoittaa jonkinverran, nuorempi oman nimensä, vaikka hieman koukeroista käsialaa onkin. Jos omat lapsenne ovat hieman hitaampia eivätkä vielä kirjoita niin eivoi mitään. Tuota parempaakin 6-vn käsialaa olen nähnyt.
Ja tietenkin tuo james bond on kirjoitettu oikein, yleensähän lapset kysyvät vanhemmiltaan miten joku sana kirjoitetaan?

Vastaa

miettikää nyt et 6vuotias on kumminki jo eskarissa ja siellä opetetaan kirjottamaan! en epäile yhtää ettei ois aito! 🙂

Vastaa

kyllä se on aito miettikääpäs jos vaikka vanhemmat on auttanut sen kirjoittamisessa

Vastaa

Voi kyynel.. ”Tänä vuonna en tarvi batman pelia tai haluisin mut äiti pisti mut kirjottamaan tämmösen..”

Vastaa

HItto te ootte kuistilla!

Vastaa

Ja tuskimpa kukaan täällä kateellinen 6 vuotiaalle on..? Eipä nyt oikeen oo muutakaan tekemistä ku kertoa teille sinisilmäisille ihmisille ettei tämä ainakaan aito ole 😀 vaikka onhan tuo suloinen ajatus 😀

Vastaa

trolli. cheek nyyhkiny ite ton paperin :’D

Vastaa

osasin kirjottaa kuusvuotiaana ja viisvuotiaanakin paljon paremmin kun tuo ihan ilman vanhempien apua, että älkää yleistäkö 😀 mutta hellyttävä kirje <3 !

Vastaa

Selvästi kusetusta koska kaikissa muissa lauseissa s on väärin päin. mutta nimessä ei.

Vastaa

En ymmärrä miksi tälläisestä pitää tehdä hirveä show! Ihan sama vaikka Cheek olisikin kirjoittanut sen itse tai joku muu AIKUINEN. Mitä väliä antakaa olla, ja kaikkille tiedoksi opin itse kirjoittamaan 3 vuotiaana ja minun ensimmäinen kirje joulupukille siälsi ENGLANNINKIELISIÄ PELEJÄ!! Opin itse englannin kun isoveli opetti 5 vuotiaana!! Joten en tiedä uskoako toteen vai taruun!! Joten voitteko lopettaa tappelun tälläisesta!!

Vastaa

hei oikeesti toi on ihan kuusivuotiaan itte kirjoitettu juttu mut jos hän on pyytänyt apua äidiltä tai isältä

Vastaa

Mistäs 6-vuotias tietää oskarin ja cheekin riidasta? Tuon ikäinen tuskin lukee iltasanomia, enkä usko että vanhemmat pojalle avaavat iltasaduksi cheekin kuulumisia, ”tänään cheek antoi porttikiellon oskari -nimiselle toimittajalle, koska toimittaja kirjoitti cheekistä rumasti”. Aihe siis jo sinänsä kertoo sen, että tuskin kirje on Tiitus 6veen käsialaa.

Vastaa

Itekki mietin että onko aito mutta uskon että , on koska ei voi noin huonosti aikuinen kirjottaa edes feikisti ei pysty. Itekki kuus vuotiaana pukille tuli kirjotettua. En kyllä sillon pyytäny Cheekille mitää. XD

Vastaa

No on 6v pojal vanhemmat jotka voi auttaa kirjottamisessa esim siks joku james bond voi olla oikeen kirjotettuna haloo !

Vastaa

Onhan pojan äiti tai isä voinu auttaa kirjottamisessa. En ihan usko että tää olis mikään pila! Ei kukaan voi kirjottaa moin selvästi 6-vuotiaan tekstiä, kuin itse 6 vouotias

Vastaa

Menempäs katsomaan pornoa, ei mulla muuta

Vastaa

Muutama huomio tosta tekstistä:

-kuinka monta 6-vuotiasta kiinnostaa joku riita artistin ja toimittajan välillä tai kuinka moni 6-vuotias on edes perillä mistään mitä uutisissa tapahtuu?

-”bat man peli” vähän liiankin kliseinen lapsen joululahjatoive

-Jokainen S kirjoitettu väärinpäin kuin myös jokainen N

ja lisäksi kaikille niille, jotka väittää, ettei joku hieman vanhempi voisin kirjoittaa tuon näköistä tekstiä niin HALOO ei ole kovinkaan vaikeaa jäljitellä tekstiä, varsinkin jos on vaikka pikkusisarus perheessä, jolta ottaa mallia.

TYPERÄ TEKAISTU KIRJE

Vastaa

Seems legit

Vastaa

En usko että kirje on kuusivuotiaan kirjoittama. Olen kahden pojan äiti ja molemmat poikani ovat kehittyneet neuvolan ”käyrien” mukaan eli yhteiskunnan ”normien” ja vaatimuksten tasolla. Kuusi vuotiaana ollaan eskarissa ja oman kokemukseni mukaan eskarilainen ei osaa vielä noin hyvin kirjoittaa ellei ole erityisen lahjakas lapsi. Tästä kuuluisi antaa kunnia sille jolle se kuuluu enkä usko että kunnia kuitenkaan tällä kertaa kuuluu Tiitukselle. Ja jos Tiitus on tämän kirjeen kirjoittanut niin sittempä vanhemmat voi laitaa pojan kirjoittamaan uuden kirjeen ja todistaa asia niin.

Vastaa

Mun poika osas jo ennen eskariin menoa kirjoittaa ja kuten täälä on jo sanottu lapset kyselevät paljon miten mikin kirjoitetaan,että oppivat kirjoittamaan oiken. Ja jos lapsi oikein kovasti fanittaa jotakin niin se kyllä ottaa selville mitä siitä kirjotetaan ym. Ei mikään ihme vaikka tämä kirje olisi oikea. Mutta en kyllä ymmärrä mixi tälläisestä kirjeestä on tällänen hälinä. Niillä ei ole varmaan omia lapsia jotka eivät usko et kirje olisi 6v kirjoittama

Vastaa

Miksei 6 vuotias olisi voinut kirjoittaa tuota kirjettä? Ihan hyvin tuo poika on voinut kirjoittaa tuon kun kaikki eivät ole itsekkäitä paskoja

Vastaa

Selkeät ja tasaiset sanojen välit, hyvä kappalejako lopussa ja aivan tasaiset rivit, kieliopissa ei paljoa virheitä, teksti hyvin kirjoitettu, mutta kirjaimet sen sijaan kliseisesti ja selvästi feikisti väärin tehty. Aivan selvä aikuisen tekaisema. Eikä 6vuotiaat jotka kirjoittaa kirjaimet noin vammaisesti tajua mitään mistään levyjen myynnistä tai tajuaisi edes toivoa että cheek myy hyvin. Aika vitun paska feikki mun mielestä.

Vastaa

4v poikani osaa kirjottaa lähes yhtä hyvin, joten kyllähän voi olla 6vuotiaan kirjoittama. Jotku vanhemmat kehtaavat opettaa lapsiaan, esim kirjoittamaan.

Vastaa

Liian tasaista ja siistiä käsialaa. Aikuisen tekemä, en ainakaan kuusivuotiaan!!

Vastaa

Siis toi voi olla hyvinkin aito. Nykyään lapset on kehittyneempiä kuin ajatellaan. Jokainen on osannut kirjoittaa oman nimensä pienestä asti! Ja James Bond sana. Kyllä vaikeissa sanoissa kysytään vanhemmilta apua. Tää kirje on todella suloinen ja sukon että on aito!

Vastaa

Se voi hyvinkin olla aito jos vaikka pojan äiti on tarkistanut sen ja tehnyt jotain pieniä korjauksia ja mistä tiedätte että jos vaikka poika olisi todelline cheek fani

Vastaa

kuinkahan moni 6v tietää mitä tarkoittaa ”myydä kultaa”
voihan tietty olla että joku on sille sen kertonut mutta epäilen aitoutta, myönnän että 6v voisi osata kirjoittaa jopa paremmin, mutta esim james bond sanaa ei noin hyvin sen ikäinen saa kirjoitettua, siinä lukisi todennäköisesti zeims pond tai jotain muuta vastaavaa.

Vastaa

Ettekö te vitun idiootit ymmärrä että tämä ei ole tosissaan kirjoitettu?

Vastaa

On oikea kirje! Juuri saamamme tiedon mukaan Niinistö on hetki sitten kutsunut Tiituksen itsenäisyyspäivän juhliin ja pyytää häntä esittämään siellä jonkun swägin Sauli-räpin! Sitten Tiitus nimitetään kampanjapäälliköksi vuoden 2018 vaaleihin.

Vastaa

ehkä ajatus onkin tärkein. aito tai ei, uskokoon siihen mihin haluaa. itse haluan uskoa taaperon kovaan uhraukseen hyvän asian puolesta

Vastaa

Voi vitun kivet, sokeakin näkee että tämä on feikki. Käsiala on tasaista ja rivivälit myös, teksti on kivasti pysynyt tuossa paperin keskellä tuommoisella suorakaiteen muotoisella alueella, kirjaimet kutakuinkin samankokoisia ja hieno kappalejako. Hyvin ollaan jo tuossa iässä perillä mediasta ja julkkiksista. Myös otsikko on melko upeasti saatu keskitettyä.
6-vuotiaalta ei kertakaikkiaan tuommoinen onnistu. Herätkää vitun sinisilmäiset idiootit.
Anteeksi tämä rageviesti, ottaa vaan niin pähän nämä ”voooi kuinka somaa ihana Tiitus kyllä tämä on aito oleette vain kateellisia” -mammat.

Vastaa

Apua!Nytkö te pölvästit kuvittelette, että ”6-vuotiaan kirje” joka on kirjoitettu ihan viimeisenpäälle niin, että IHAN KAIKKI tajuavat sen hyväksi herjaksi, pohdittekin täällä, että heiiiiiiii, ei oo aito, ei, mä tiijän nää jutut.

En tiennytkään, että imbesillit osaavat lukea, mutta kommenteista päätellen osaavat myös kirjoittaa (vai äitikö on auttanut??) Käsittämätöntä.

Vastaa

oli aito tai ei niin toivomukset on kohdillaan

Vastaa

Täyttä kusetusta. Selvä feikkaus joko yliherkältä poskelta tai fanilta. En antais mun skidin kuunnella tällasta shittiä. 😛

Vastaa

Ihmettelempä vaan että pelkästään otsikossa on kirjoitusvirheitä ja välil tuo s väärin päin, must tuntuu että otsikossa on yritetty korostaa oikeen sitä että varmasti näyttäis 6-vuotiaan kirjoittamalta. Ja en oikee usko että 6-vuotias laittaisin Cheekin edelle joululahjoja 🙂
Mä sanoisin että ei ole aito kirje.

Vastaa

Kirje ja tämä artikkelikin selvästi kommentoivat Cheekin diivamaisa tempausta sarkasmin avulla (Tiitus = Tiihonen). Olisiko Oskarin kirje ”Joulupukille”…

Vastaa

Ihanaa spekulaatiota siitä onko kirje aito. Ihanaa spekulaatiota siitä millainen on 6-vuotias lapsi. Ihanaa spekulaatiota siitä kuinka monta virhettä ja minkälainen kirjoitusasu 6-vuotiaalla pitäisi olla. Ihan kuin kukaan tietäisi, ihan kuin kaikki 6-vuotiaat olisivat samanlaisia tulkittavissa olevia robotteja.

Terveisin 6-vuotias tietokonenero

Vastaa

Tutkimuksen mukaan Sarkasmi on hukkaanheitetty lapsille alle 7 vuotiaille sekä Internettiin.

Vastaa

Mä oon kans kuus vee enkä kuuntele tsiikkii, siks tää mun viesti on joko feikki tai kaikkein eniten mä luulen, että tää vois olla Cheekin oma. Hei, ekaks mä kirjotin tsiikki, sit Cheek, vähänks nyt hämmennyin.

Vastaa

Vasta siinävaiheessa ku tää ”tiitus” tulee julkisuutee eli siis ilmottautuu esim. vapaamedialle tän kirjeen kirjottajana, sit voin uskoo.. muuten FAKE AND GAY !

Vastaa

Näin ensimmäisen M-kirjaimen niin huomasin, et ei ole 6veen käsialaa. Kaikki E:t on ihan samanlaisia, joka ei 6veeltä onnistu. Muutenkin aika huono läppä!

Vastaa

Mun mielestä toi on aito
Itelläni on 6 v pikkuveli ja se kirjottaa yhtä hyvin, esim kun tos yhes kommentissa oli et esim James bomd on kirjotettu oikein, niin osaa mun pikkuvelikin kirjottaa paljon semmosta!
AITO ON!
Ja onhan lapsilla vahnhemmat jotka on voinu antaaa sille mallin!

……..

Vastaa

ja jatkan:
esim se et 6 v tietäis mitä myydä kultaa tarkottaa niin se on saattanu kysyy vanhemmiltaaan esim et miten se kirjottais sen et cheek kirjottais tooosi hyvin …
Mut kaikilla omat mielipiteet

Vastaa

the best what man can get gilette

Vastaa

Tota, lukiko kukaan tuota tekstiä ennen kirjettä? Vai hyppäsivätkö kaikki facebookin linkin kautta saman tien suurennuslasilla tarkastelemaan kuvan aitoutta. Pikku-Tiituksen kirje vain kovasti jatkaa tuota jutun sarkastista linjaa. Mut hei, vihaajat vihaa ja Ville takas vilkuttaa. 😀 Ja jos jaksatte rullata vielä vähän sivua alemmas, niin voitte valita vaikka tuon ”Pikku-Tiituksen Tiedotustilaisuuden” tuosta ja lukea koko totuuden.

Vastaa

Kaikkien iloksi voin ilmoittaa kuka tekstin väsäsi. Joonas Ranta-Kahila englannin tunnilla noin viikko takaperin. Paikka Hämeenlinnan Lyseo. ja tätä tapahtumaa oli todistamassa 23muuta Kakruu

Vastaa

Enpä usko että on aito. Siis eskarissa opetellaan kirjottamaan, mutta aluksi siellä käydään aakkoset läpi, ei siellä niska hiessä kirjoteta koko ajan! Muutenkin, jos toi poika on eskarissa missä opetellaan kirjoittamaan, uskon että siellä EI saa olla kirjaimet väärin päin. Aika paska eskari jos antaa lapsen kirjoittaa kirjaimet väärin päin. Ja aika hauskaa että sanassa ”Joulupuk(k)i P on väärin päin mutta sanassa ”Pahamieli” se on oikeinpäin, ja yleensä joulupukki on helpompi kirjottaa kuin pahamieli….

Vastaa

”Jos lapsi osaa kirjoittaa omaan nimeensä S-kirjaimen oikein, niin miksi kirjeessä jokainen S on väärinpäin?”

Vastaa

Te idiootit jotka ulisitte, että ”Kyl se iha hyvin vois olla aito, ei tarvi heti epäillä:'(” voitte ryömiä koloonne.

Vastaa

Kommentoi artikkelia


Lue myös: